< p>

OUR BLOG

21 okt 2016

Blog Stefan – Kost scannen u ook teveel tijd en geld? De 5 voordelen van Drivve Image!

Kost scannen u ook teveel tijd en geld? De 5 voordelen van Drivve Image!

Stefan-1

Stefan de Munnik is document- en scanspecialist bij XA. Hij adviseert bedrijven over de slimme inzet van hardware en software om bedrijfsprocessen te optimaliseren en zo het maximale resultaat te halen.

Voor veel bedrijven vormt scannen een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Het inscannen van documenten is vaak onderdeel van de afhandeling en verwerking van dossiers of het starten van een werkproces. Dit is echter vaak een inefficiënte en tijdrovende handeling. Medewerkers scannen een document in, sturen deze naar hun e-mail en kunnen deze dan pas opslaan op de juiste plek in het netwerk. De e-mailbox loopt vol, het is arbeidsintensief en niet efficiënt. Om dit op te lossen is Drivve Image ontwikkeld. Ik vertel u graag meer over de voordelen hiervan.

Scannen naar juiste locatie
Drivve Image stelt u in staat om documenten rechtstreeks vanaf de printer naar de juiste locatie in uw netwerk te scannen, of dit nu een e-mailbox of een map op de server is. Medewerkers hoeven daarom niet langer handmatig documenten op te slaan vanuit de eigen e-mailbox. En dat bespaart een hoop tijd!

Extra scanfunctionaliteiten
Drivve Image heeft veel extra scanfunctionaliteiten. Waar u met standaard functionaliteiten van de multifunctionals beperkt bent in de mogelijke opslagtypen biedt Drivve Image een scala aan mogelijkheden rondom de bestandsindeling zoals Word en Excel. In andere gevallen statische documenten kunt u zo makkelijk omzetten in een bewerkbaar document. Daarnaast past de software automatisch image verbeteringen toe. Zo worden bijvoorbeeld afbeeldingen rechtgezet, zwarte randjes verwijderd en vindt er beeld optimalisatie plaats.

Eenvoudig beheer en implementatie
Drivve Image is niet alleen snel en gemakkelijk geïmplementeerd, maar ook nog eens eenvoudig in beheer. Het is zeer gebruiksvriendelijk voor u en uw medewerkers.

Dataverwerking met xml
Gescande documenten zoals offertes, contracten of opdrachtbevestigingen zijn vaak de start van een nieuw proces. De informatie die in de documenten staat moet nu vaak nog handmatig worden ingevoerd in achterliggende systemen. Met Drivve Image kunt u benodigde waardes opslaan als xml. Veel softwarepakketten hebben de mogelijkheid deze xml waardes te herkennen voor een geautomatiseerde import in het systeem. Alle informatie die het achterliggende systeem nodig heeft, wordt automatisch opgenomen. Dit voorkomt dubbele handelingen en onnodig tijdverlies doordat er maar één keer een inspanning geleverd hoeft te worden vanaf de multifunctional.

ROI snel gerealiseerd
Door een enorme efficiëntieslag bespaart u met Drivve Image veel tijd en daarmee ook geld. Het voordeel van deze software is daarom dat uw investering in zeer korte tijd weer is terugverdiend en u hierna blijvend geld bespaart.

Heeft u vragen over Drivve Image, wilt u een demo of bent u nieuwsgierig naar onze andere efficiënte documentoplossingen? Neem gerust eens contact met me op, ik vertel er graag meer over!

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley