< p>

OUR BLOG

24 sep 2018

Even voorstellen: Peter Postuma

Even voorstellen: Peter Postuma

We spreken met Peter Postuma, contactpersoon Xerox achterhoek
accountmanager bij XA Document Solutions BV

 

Peter Postuma: “Sinds 2012 ben ik actief in de markt op het gebied van documentoplossingen met het merk Xerox. Per 2015 ben ik werkzaam bij XA (Xerox Amersfoort). Het verschil tussen XA en mijn vorige baan is dat we ons hier veel meer focussen op de werkprocessen van onze klanten. De informatie die ik uit gesprekken met onze klanten haal zorgen ervoor dat ik altijd de beste oplossing kan aandragen, zodat ze weer minimaal vijf jaar met veel plezier kunnen werken.

In mijn persoonlijke aanpak staan tevredenheid en kostenbesparing hoog in het vaandel.
De afgelopen jaren heb ik intensief geïnvesteerd en samengewerkt met AchterhoekBIZniZZ Club en businessclub de Graafschap.
Via de website en LinkedIn informeer ik mijn netwerk zoveel mogelijk over de laatste ontwikkelingen en technieken die XA aanbiedt.
Afgelopen zomer ben ik ook begonnen om watersport liefhebbers uit te nodigen op een wedstrijd zeiljacht: “The Next” een Mumm 36. Dit bleek een erg groot succes te zijn afgelopen zomer, mede dankzij de prachtige zomer die we hadden. Tijdens deze evenementen zijn er veel prettige en zakelijk interessante gesprekken gevoerd. Ook in 2019 ben ik weer van de partij op de Mumm 36!

Bij XA werken we met een professioneel team dat bestaat uit equipment, grafische printers, software deskundigen, consultants en supplies specialisten. Dagelijks werken we er met man en macht aan de markt te bestieren met als doel klanten lang aan ons te binden.
Persoonlijk sta ik daar garant voor. Ik heb veel referenties in de branche waar XA iets betekent, hier vertel ik graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek. Vanzelfsprekend bespreken we dan ook wat XA eventueel kan betekenen in uw organisatie.

De komende tijd zult u van me horen. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen!

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley