< p>

OUR BLOG

02 feb 2017

Het maximale resultaat met Xerox partners XA en iXware

Het maximale resultaat met
Xerox partners XA en iXware

Twee gedreven bedrijven met echt Xerox DNA; XA en iXware werken al ruim 15 jaar intensief samen om de digitale documentprocessen van bedrijven te optimaliseren. Sander van Aalst, iXware: “Deze samenwerking bevalt uitstekend. Het kennisniveau van digitale oplossingen binnen XA is erg hoog. Samen met ons als kennispartner zijn we flexibel in het aanbieden van onze scanoplossingen op de multifunctional, zodat we voor bedrijven het maximale resultaat kunnen behalen.”

Softwarepartner XA
iXware is een van de softwarepartners van XA. “Wij verkopen onze scanoplossingen via XA aan de markt. Er is kennis en kunde voor nodig om de klant optimaal te adviseren,” aldus Sander. “iXware software scant, herkent en valideert de data en documenten eenvoudig en plaatst deze op de juiste plek in het netwerk of rechtstreeks op de juiste plek in de gewenste applicatie van de klant. Dit werkt erg efficiënt en verbetert de kwaliteit van het proces.”

Het maximale resultaat
“iXware is, net als XA, een Nederlandse organisatie,” vertelt XA directeur Martijn Jansen. “Dat maakt ons flexibel in het partnerschap en zorgt voor korte lijntjes. Als wij klanten tegenkomen die maatwerk nodig hebben of een applicatie waarmee gekoppeld moet worden, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook kunnen we snel schakelen met aanbiedingen en functionaliteiten.”

Intensieve samenwerking
Sander van Aalst vertelt: “De kracht van onze samenwerking met XA is dat we samen voor ieder type klant een oplossing kunnen achterhalen, of het nu gaat om kleine of grote ondernemingen, om server- of cloudoplossingen. Daarom komt het wel eens voor dat ik met een accountmanager van XA mee ga naar een klant. De accountmanager weet precies hoe de bedrijfsprocessen van de klant eruit zien en ik sluit indien nodig aan voor extra technische ondersteuning. Deze samenwerking verloopt soepel en bevalt ontzettend goed. Zo behalen we voor elke klant echt het maximale resultaat.”

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

Cases

Pijl-left     Proactief denken en de beste service, dat is XA    Pijl-right

wesley