< p>

OUR BLOG

12 okt 2018

Hoornstra Infrabouw profiteert van alle voordelen van XA

Korte lijnen en duidelijke afspraken,
zodat voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen.

Hoornstra kent al ruim 30 jaar een no-nonsense cultuur. Korte lijnen en duidelijke afspraken, zodat voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Hun expertise ligt op het gebied van ruilverkaveling en de weg- en waterbouw. Het motto: “een opdrachtgever heeft niets aan mooie woorden alleen, het eindresultaat moet gewoon goed zijn!” Daar staan ze voor en deze kwaliteiten zoeken ze ook in de partners waar ze mee werken. Eén van deze partners is XA, de partij die de hardware van Xerox én slimme solutions levert.

Xerox als spin in het web

Het eerste wat ons opvalt, als we met Maurice Hoornstra spreken, is het enthousiasme voor zijn vak. “Ons bedrijf bestaat uit twee onderdelen, maar de hoofdmoot is toch wel de wegenbouw. Dat houdt in dat wij ons bezig houden met alles wat met wegen en grondbouw te maken heeft. Ook zijn wij sterk in herstructureringen, bijvoorbeeld in woonwijken. Voor ons werk hebben wij goed materieel nodig, niet alleen op de bouw, maar ook op kantoor. Een printer is bijvoorbeeld voor ons een ‘spin in het web’. Onze ideeën en plannen gaan van de tekentafel naar de printer, de output zorgt er dan weer voor dat onze vakmensen op de bouw het werk goed kunnen doen.”

Profiteren van alle voordelen

Hoornstra heeft niet altijd met XA gewerkt, maar toen onze vorige partner XAP (Xerox Apeldoorn), werd overgenomen door XA document Solutions BV gingen ze automatisch mee. Maurice: “Voor ons was het vanzelfsprekend. We hadden van collega ondernemers al goede berichten gehoord over XA. Bovendien willen wij met de beste printers werken van het merk Xerox! Nu hebben wij voor al onze machines een all-in lease. Het grote voordeel is dat we niet met een hoge aanschaf waarde te maken hebben, maar wel profiteren van alles wat Xerox ons te bieden heeft. Hebben we iets nodig? Dan is het met één belletje geregeld!”

Secure en follow me printing

XA heeft bovendien middels een slimme oplossing weten te realiseren dat we een printopdracht versturen en op die printer waar we willen, de afdrukken razendsnel worden gemaakt. En alles is altijd veilig, we werken met pasjes en voldoen daarmee aan de AVG. Op deze manier volgen we ook wie de afdrukken maakt en waar de afdrukken worden gemaakt.

Zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit is altijd leidend bij Hoornstra. “Wij houden niet van prijsvechters. Bij XA weten we gewoon dat het goed geregeld is. De printers gebruiken we puur voor het printen, scannen, et cetera. Eigenlijk hebben we nog nooit problemen ondervonden. En is er iets aan de hand, lossen ze het binnen 24u op. Dat geeft mij een fijn gevoel van zekerheid!”

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

Cases

Pijl-left     Proactief denken en de beste service, dat is XA    Pijl-right

wesley