< p>

OUR BLOG

13 jan 2017

Interview Dewy Knopperts

Interview Dewy Knopperts

Dewy

Dewy Knopperts is helemaal op haar plek bij XA. “Het persoonlijke maakt het werken bij XA zo fijn. Ik heb me nog nooit zo welkom gevoeld bij een bedrijf.”

Persoonlijk en direct
Al jarenlang is Dewy werkzaam als gastvrouw en managementassistente als ze in juli 2016 bij XA terecht komt. “Ik heb altijd veel gewerkt in de horeca en als gastvrouw. Toch wilde ik graag een volgende stap zetten en werken op wat stabielere tijden. Daarom heb ik mijn diploma als management assistente gehaald en in die rol voor diverse bedrijven gewerkt. Uiteindelijk ben ik met XA in contact gekomen. Het contact was erg persoonlijk en direct en dat sprak me erg aan. Ik heb me nog nooit zo welkom gevoeld bij een bedrijf.”

Meer dan receptie
De klik was wederzijds en Dewy kon aan de slag als receptioniste. “Maar buiten de standaard receptiewerkzaamheden is mijn functie is erg veelzijdig: van het ondersteunen van het salesteam tot het faciliteren van de lunch en verschillende organisatietaken.” Deze afwisseling bevalt haar goed. “Ondanks dat ik net als in mijn vorige functie veel met mensen bezig ben, heb ik hier ook de ruimte om creatief bezig te zijn. Dan denk ik mee over de kerstpakketten en houd ik me bezig met de vormgeving van documenten. Dat is het mooie van XA, als je een idee hebt word je ook echt gehoord. Dat maakt het erg leuk.”

Waardering
Het is hard werken bij XA, maar er wordt ook veel gedacht aan ontspanning. “We zeggen altijd work hard, play hard. En dat is ook echt zo. Denk aan de vrijdagmiddagborrel, lekkere lunches, feestjes, bedrijfsactiviteiten of een mooie visschotel vlak voor de feestdagen. Dit is echt een blijk van waardering en dat is heel fijn.”

Ontspanning
Ook zelf zorgt Dewy voor voldoende ontspanning. “Mijn hondje gaat overal met me mee. Ik ga bijvoorbeeld vaak naar de duinen met hem. Verder hou ik erg van koken en eten en ben ik graag met vriendinnen. Ik hou ervan om onder de mensen te zijn, maar ik vind het ook heerlijk om alleen te zijn.”

Persoonlijk
Als we haar vragen wat ze nu echt het allerleukste vindt aan het werk bij XA, begint ze te stralen. “Ik heb echt geluk gehad met mijn collega’s. Het persoonlijke maakt het werken bij XA zo fijn. We zijn echt een club hier met elkaar. Iedereen weet dat je zonder elkaar niks bent, dat we elkaar nodig hebben om voor klanten het maximale resultaat te halen. Ik vind het mooi om te zien dat het team zo’n geheel is. Als er iets is, kun je altijd bij elkaar terecht en weet je dat je geholpen wordt. Of het nou werk gerelateerd of privé is. Ik heb hier echt mijn plek gevonden.”

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley