< p>

OUR BLOG

06 apr 2017

Interview Gijs Verhoeven

Interview Gijs Verhoeven

Gijs

Gijs Verhoeven is als consultant helemaal op zijn plek bij XA. “De combinatie tussen het contact met mensen, bezig zijn met techniek en een stukje vrijheid zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Het maximale resultaat voor bedrijven
“Anderhalf jaar geleden ben ik bij XA gekomen als consultant. Ik vind het vanuit mijn verleden in de horeca belangrijk om in contact te staan met mensen, maar techniek heeft ook altijd mijn interesse gehad. In mijn functie bij XA vind ik hierin een mooie combinatie. Ik adviseer bedrijven over de inzet van onze producten waardoor zij efficiënter kunnen werken. Eerst gaan we om tafel om bestaande processen in kaart te brengen en vervolgens laat ik zien met welke machines of software ze veel tijdswinst kunnen behalen. Daarna begeleid ik de implementatie van deze oplossingen, om zo het maximale resultaat voor elke klant te behalen.”

Met plezier aan de slag
En dat bevalt hem goed. “Ik heb het heel erg naar mijn zin bij XA. Er wordt hier echt heel hard gewerkt, maar er is altijd aandacht voor elkaar. We moeten vaak snel kunnen schakelen voor onze klanten en dat kan iedereen hier. Dat maakt de samenwerking heel prettig.”

De kracht van XA
Ook voor klanten maakt de drive van XA het verschil. “We blijven meedenken met klanten, ook op de langere termijn. Als een bedrijf groeit, dan groeien de oplossingen mee.

Ik heb klanten mogen helpen die door een andere leverancier op een gegeven moment verwaarloosd werden nadat de deal gesloten was. Wij blijven echt betrokken, of het nu gaat om een heel groot of juist wat kleiner bedrijf. Ik hoor vaak dat dat de reden is dat bedrijven de samenwerking met ons aangaan. Daar krijg ik dan weer energie van en motiveert me nog extra. Ik ben dan ook het meest trots als ik de verwachting van de klant heb weten te overtreffen, door bijvoorbeeld een project sneller op te leveren.”

Ontspanning
Naast het harde werken is er ook nog tijd voor ontspanning. “Ik fitness graag en ben daarom regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast ben ik heel veel met muziek bezig. Als DJ draai ik regelmatig bij feesten of festivals. En dan met name in de zomermaanden, dat sfeertje past helemaal bij mijn muziekstijl.”

Nieuwe lijn Xerox producten
Met oog op de toekomst is Gijs heel erg enthousiast over de nieuwe lijn met Xerox producten, die halverwege mei uitkomt. “Dit is de grootste launch ooit, want maar liefst 80% van het A3 en A4 machinepark wordt vervangen. Het is met name op het gebied van universeel gebruikersgemak een grote stap. Alle machines werken straks net als een tablet en dat zie je nu nog niet veel. Onze klanten kunnen dus straks nog eenvoudiger en daarmee efficiënter werken.”

Wilt u al meer weten over de nieuwe lijn van Xerox producten? Neem dan contact op met Gijs via g.verhoeven@xa.nl!

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley