< p>

OUR BLOG

24 nov 2016

Interview Jos Van der Velden

Interview Jos Van der Velden

Jos

Zowel met XA als persoonlijk maakt Jos van der Velden een enorme groei door. “De diversiteit van werkzaamheden en de goede sfeer op kantoor vormen voor mij een ideale combinatie. Ik ben hier helemaal op mijn plek!”

Direct een klik
Tijdens het eerste gesprek bij XA was er al een klik. “Ik had net de universitaire bachelor International Business Administration en de master Strategic Management afgerond en had nog niet zoveel andere gesprekken gevoerd. Maar het gevoel bij XA was direct goed, we hebben het eerste gesprek twee uur lang zitten praten. Een week later kon ik al komen kijken hoe het eraan toeging op de werkvloer en vlak daarna ben ik begonnen.”
En die klik is precies wat voor Jos belangrijk is. “Uiteraard is het belangrijk dat het werk leuk en uitdagend is, maar een goede werksfeer kan voor mij uiteindelijk elke baan leuk maken. Bij XA heb ik de ideale combinatie gevonden.”

Ondersteuning klanten en accountmanagers
Met zijn team is Jos verantwoordelijk voor de inkoop, voorraadbeheer, facturatie en ondersteunt hij de accountmanagers van XA. “Op het moment dat er een order binnenkomt, nemen wij het contact hierover van de accountmanager over. We verzorgen de inkoop, maken afspraken over de levering en bespreken specifieke wensen. Als klanten vragen hebben fungeren wij als helpdesk. Verder zorgen we voor de juiste facturatie.”

Het maximale resultaat
Een afwisselende functie dus en dat bevalt goed. “Na drie maanden leerde ik nog steeds nieuwe dingen en die uitdaging boeit me. Inmiddels hebben we

ook veel nieuwe collega’s en ik vind het mooi om die groei mee te maken.” En ook nu is Jos bezig met een nieuwe uitdaging. “Ik vervul nu meer een leidinggevende rol binnen ons team. Dat is nieuw, maar heel erg leuk.” Deze ontwikkeling is voor hem belangrijk. “Ik wil altijd beter worden in wat ik doe en samen met het team verder groeien en ontwikkelen. Het is belangrijk dat we de accountmanagers optimaal ondersteunen, zodat zij zoveel mogelijk tijd hebben voor klantcontact. Want voor onze klanten het maximale resultaat behalen, dat is waar het om gaat.”

Ontspanning

Dat hij op zijn plek is bij XA is wel duidelijk. “Ik was laatst een dagje ziek en dan verveel ik me te pletter. Ik heb het zo naar mijn zin dat werken voor mij een belangrijke rol in mijn leven speelt.” Toch is er ook ruimte voor ontspanning. “Ik ga graag hardlopen of fietsen en doe tegenwoordig ook mee met een bootcampklasje. Mijn vriendin houdt heel erg van koken en ik hou heel erg van eten, dus dat is een mooie combinatie. Ik ga dan graag mee boodschappen doen en dingen uitkiezen. Ook ben ik graag met vrienden. Dan gaan we lekker uit eten en naar de film bijvoorbeeld.”

Trots
Waar Jos het meest trots op is in zijn werk is al snel duidelijk. “De overname van DH Group Apeldoorn zorgde voor ontzettend veel administratief werk. Met een relatief nieuw team hebben we dit heel soepel en snel verwerkt. Daar ben ik echt trots op!”

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley