< p>

OUR BLOG

08 mrt 2017

Inzicht, rust en gemak bij uw factuurverwerking met de cloudoplossing van XA

Inzicht, rust en gemak bij uw factuurverwerking met de cloudoplossing van XA

Facturen worden steeds vaker digitaal verzonden en vervolgens binnen de ontvangende organisaties uitgeprint voor de administratie. Dit is vaak een tijdrovend en foutgevoelig proces. Papieren facturen raken vaak kwijt en de status is niet inzichtelijk. Bij XA zijn we altijd bezig om het vinden en delen van informatie makkelijker te maken voor organisaties en medewerkers. Daarom bieden wij een cloudoplossing aan voor het digitaal verwerken van al uw boekingsdocumenten zoals in- en verkoopfacturen. Het geeft u inzicht, rust en gemak bij het verwerken van uw facturen. We spraken erover met Jacqueline Metselaar, account manager bij XA.

Gebruiksvriendelijk
De software is zeer gemakkelijk in gebruik. Jacqueline legt uit: “Bij de ontwikkeling is er vanuit gegaan dat het kinderlijk eenvoudig moet zijn. Iedereen kan er zonder training mee werken, net zoals we gewend zijn van andere tools die we in het dagelijks leven gebruiken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan LinkedIn of Gmail.”

Eenvoudig scannen, verwerken en terugzoeken van facturen
Maar hoe gaat dat nu in zijn werk? “Digitale facturen komen binnen op een apart e-mailadres en worden automatisch ingelezen in onze software. Facturen op papier kunnen ook naar dit e-mailadres worden gescand. De gegevens van deze facturen, zoals factuurnummer, bedrag en datum worden automatisch herkend. Tegelijkertijd wordt een geautomatiseerd boekingsvoorstel gedaan waarmee de factuur zo snel mogelijk wordt verwerkt in het boekhoudpakket van de klant.”

Investering en implementatie
De implementatie van de software gebeurt erg snel. “Binnen vijf minuten kunt u al aan de slag met het digitaal verwerken van uw inkomende facturen.” En dit zonder implementatiekosten! U betaalt alleen naar gebruik. “Bedrijven hebben daarmee de kosten goed in de hand. Dat betekent ook een onbeperkt aantal gebruikers en administraties. Verder is het abonnement per maand opzegbaar,” aldus Jacqueline.

Wilt u meer weten over onze oplossing? Neem contact op met Jacqueline Metselaar via j.metselaar@xa.nl

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley