< p>

OUR BLOG

15 jun 2017

Het maximale resultaat met XA en I.R.I.S.

Het maximale resultaat
met XA en I.R.I.S.

De perfecte combinatie van diepgaande marktkennis en ijzersterke software vormt de basis van de jarenlange samenwerking tussen XA en I.R.I.S. Samen halen zij het maximale uit bedrijfsprocessen met de Digitale Postkamer, dat voorziet in een stijgende behoefte om stroomlijning aan te brengen in inkomende informatie bij organisaties. Het gaat om het structureren, classificeren en verwerken van alle inkomende documenten, fysiek en digitaal. “XA stopt heel veel kennis in de klantoplossingen die wij leveren. Deze samenwerking loopt perfect en stelt ons in staat om tot passende oplossingen te komen,” aldus Henning van I.R.I.S.

Overheid

De focus van de Digitale Postkamer ligt primair bij overheidsinstanties. Gemeentes verwerken inkomende documentstromen op uniforme wijze in achterliggende systemen. “Overheidsprojecten zijn gebonden aan strikte regels. Door de gespecialiseerde kennis van XA op dit gebied, zijn we samen in staat om deze projecten optimaal te realiseren.”

Grootste partner

XA is een van I.R.I.S.’ grootste partners in Nederland. “De zeer nauwe en persoonlijke relatie zorgt ervoor dat we gemakkelijk kunnen samenwerken. De consultants van XA zijn getraind en gecertificeerd voor ons product en kunnen in principe het werk altijd alleen af. Maar op het moment dat er bijzondere verzoeken zijn, dan kunnen onze consultants naadloos integreren in het XA team. Als ze ons nodig hebben, dan zijn we er.”

Samenwerking

“We zijn heel blij met onze samenwerking met XA. Maandelijks hebben we een conference call om alle projecten te bespreken. Verder hebben we altijd een kwartaalmeeting om nieuwe ideeën en behoeftes vanuit de markt te bespreken. Zo werken we samen in de ontwikkeling van de software. XA is een betrouwbaar en zeer ondernemend bedrijf waar we echt op kunnen bouwen. We zijn trots op onze samenwerking!”

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

Cases

Pijl-left     Proactief denken en de beste service, dat is XA    Pijl-right

wesley