< p>

Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
XA bouwt salesteam solutions verder uit

XA bouwt salesteam solutions verder uit

Geschreven door Francis van de Groep op

XA heeft het solution team versterkt met Sayed Nasibdar in de functie van Senior Consultant. Het afgelopen jaar hebben we een sterke groei doorgemaakt op het gebied van workflow software welke integreren met onze document oplossingen.

Sayed heeft een grote focus op het optimaliseren, automatiseren en digitaliseren van bedrijfs-kritische processen en (repeterende) administratieve werkzaamheden, zowel bij bestaande als nieuwe klanten van XA. Daarbij gaat hij zeer grondig en nauwgezet te werk en houdt hij focus op de hoofdlijnen, zonder belangrijke details uit het oog te verliezen.

Efficiƫnte benadering:

Samen met zijn opdrachtgevers zorgt hij voor een gedegen inventarisatie en analyse van de huidige processen. Door zijn uitgebreide kennis en ervaring van processen binnen vergelijkbare organisaties is hij tevens in staat om het verbeterpotentieel van processen snel in kaart te brengen, om vervolgens concrete (en meetbare) procesverbeteringen door te voeren. Verbeteringen die leiden tot een grote efficiƫntie- en kwaliteitsslag, lagere kosten en een hogere productiviteit. Geen "big bang", maar juist het gestructureerd en gefaseerd implementeren van verbeteringen binnen (deel)processen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van krachtige softwareoplossingen zoals XA-Flow: een krachtige automatiseringsoplossing voor het optimaliseren, automatiseren en digitaliseren van processen.

Werkervaring:

Voor XA heeft Sayed diverse functies bekleed binnen de ICT & Telecombranche. Zo is hij onder andere werkzaam geweest als partnermanager bij Pretium B.V., waar hij als rechterhand van de toenmalig directeur Marcus Muler verantwoordelijk was voor het acquireren van partners voor het online webportaal, veilingen en Magazine Privilege. Maar bijvoorbeeld ook als Manager Business Support bij Qmagic (voorheen CSS Professional Recources), waar hij van A tot Z verantwoordelijk was voor het detacheren van hoger opgeleid ICT-personeel en meest recentelijk nog als productiemanager en directeur bij digitaliseringsspecialist Karmac Informatie & Innovatie B.V. uit Lelystad, waar hij de afgelopen 8 jaar werkzaam is geweest.

XA doet wat ze beloven:

"Ik heb voor XA gekozen vanwege de grote betrokkenheid en gedrevenheid van alle collega's, waaronder ook directie en aandeelhouder. binnen XA heerst er sterk een no-nonsense mentaliteit. Eerlijk zakendoen, zeggen wat wij doen en vervolgens ook uitvoeren wat wij zeggen (duidelijk, transparant en realistisch, zonder er doekjes omheen te winden). De werksfeer van een familiebedrijf, maar de ambities van een multinational, maar dan wel op een duurzame manier, met voldoende aandacht voor people, planet en profit. Zo is het wagenpark nagenoeg volledig elektrisch, zonnepanelen op het dak, ledverlichting in het pand en worden er diverse regionale en landelijke initiatieven en sportverenigingen ondersteund. Met mijn ervaring hoop en verwacht ik een waardevolle aanvulling te zijn voor XA. De toekomst van XA zal in mijn optiek vooral gericht zijn op het verregaand digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Het leveren van totaaloplossingen met als doel om mensen, hardware, software, processen en organisaties optimaal met elkaar te laten samenwerken is mijn doel. Het lijkt mij gaaf om daar een bijdrage aan te leveren."

Bel of mail en maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden die uw organisatie gisteren nodig had. s.nasibdar@xa.nl of 06-20 210 925.

Sayed Nasibdar

Senior Consultant

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

 

Reageer