< p>

Over XA

Bij XA zijn we al jaren bezig om mensen, organisaties, hardware, software en consultancy optimaal te laten samenwerken. Het delen en vinden van informatie speelt hierin een cruciale rol. En dat in een wereld waarin organisaties en medewerkers te maken hebben met een continu groeiende stroom van fysieke en digitale informatie.

In deze wereld wil XA voor organisatie en medewerkers het vinden en delen van informatie makkelijk maken. Als adviserend kennispartner helpen wij informatiestromen binnen bedrijfsprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen medewerkers sneller en betere beslissingen maken, die tijd- en plaats onafhankelijk zijn. Hiervoor is toptechniek nodig. Daarom kiezen wij voor Xerox.

Maatschappelijke Betrokkenheid

Waar traditioneel maatschappelijk verantwoord ondernemen zich nog vooral richt op het beperken van schade wil XA graag op een duurzame manier waarde toevoegen voor haar klanten. In gesprekken met onze consultants wordt een oplossing op maat bedacht voor de groene informatiestromen binnen uw organisatie.

Sponsoring

XA is een toekomstgericht bedrijf, middenin de maatschappij. De internationale ambities van Xerox vertalen wij naar lokaal niveau. XA koestert haar netwerk. Zo ondersteunen wij diverse maatschappelijke initiatieven en regionale en landelijke sportverenigingen.

XA is initiatiefnemer van de Stichting Nextxyz, eigenaar van zeilboot The NEXT. Een geweldige wedstrijdzeilboot uit de Mumm 36-klasse. Deze Mumm is een trainingsboot geweest voor de beroemde Whitbread Round the World zeilwedstrijd, de voorganger van de Volvo Ocean Race.

Pijl-left     Proactief denken en de beste service, dat is XA    Pijl-right