< p>

OUR BLOG

16 jul 2018

Software oplossingen die de Customer Journey beïnvloeden

Software oplossingen die de Customer Journey beïnvloeden.

In eerste instantie leg je niet direct de koppeling met ‘software oplossingen’ als het gaat over de beleving van een klant, gast of patiënt. Maar wist je dat online software niet meer weg te denken is uit de processen van een organisatie? Bijvoorbeeld bij het inrichten van de Customer Journey. Lees verder en ontdek meer!

De online zoektocht

De meeste bedrijven zijn de laatste jaren al veel actiever bezig met het in kaart brengen van hun Customer Journey. Echter weten zij vaak niet hoe ze deze moeten invullen. De manier waarop we contact hebben met klanten is enorm van invloed op het aanmoedigen van de gewenste actie. Vaak denkt men hierbij alleen aan menselijk contact. Wij leven in een digitale wereld waarbij het contact met de klant al eerder begint. Via internet zoekt de klant informatie op over mogelijke leveranciers van concurrenten. Denk hierbij aan de zoektocht naar het beste hotel of restaurant.

De eerste indruk van de klant begint vaak al online. Door slimme software oplossingen is het mogelijk die online omgeving zo in te richten dat deze goed aansluit op de bestaande Customer Journey.

Dit betekent dat we workflows ontwerpen die de klant sturen in de juiste richting.

Personaliseer en automatiseer!

Wij van XA (Xerox Amersfoort) zijn specialist in het ontwerpen van Hospitality Workflows. Met de beste software oplossingen worden er processen en handelingen geautomatiseerd en gepersonaliseerd waardoor jij je klanten optimaal kunt bedienen.

Je haalt meer kracht uit je bestaande systemen, je kunt je dienstverlening eenvoudig uitbreiden en krijgt meer inzicht in het resultaat van deze diensten.

Wil je als organisatie je klant, gast of patiënt optimaal begeleiden door een perfect afgestelde Customer Journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gebruik onderstaande gegevens en vraag naar een van onze consultants.

Telefoon: 033 – 45 45 050
E-mail: contactxa@xa.nl

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley