< p>

OUR BLOG

18 sep 2018

Stichting Amersfoort-in-C vertrouwt al jaren op de documentoplossingen van XA

Stichting Amersfoort-in-C vertrouwt al jaren op de documentoplossingen van XA

Stichting Amersfoort-in-C is een samenwerkingsverband van de Amersfoortse culturele instellingen: Museum Flehite, Mondriaanhuis, Kunsthal KAdE en Architectuurcentrum FASadE. Amersfoort-in-C ondersteunt deze instellingen bij de PR en marketing, en regelt alles op het gebied van personeelszaken, financiën en automatisering. Annemarie van Rheenen, Officemanager Stichting Amersfoort-in-C: “Het verzorgen van de juiste documentoplossingen hoort daar ook bij. Wij regelen alles, bijvoorbeeld dat op iedere locatie een goedwerkende printer staat. Want daar gebeurt de actie en dan is het belangrijk dat het te allen tijd werkt. Gelukkig is onze ervaring dat het ook zo is, ik heb nog nooit een monteur hoeven te bellen.”

Duurzame samenwerking

Amersfoort-in-C werkt al ‘twee rondes’ met de producten van XA. Annemarie: “We zijn destijds met XA gestart en toen onze printers aan vervanging toe waren, kwamen zij wederom als sterkste partij uit de bus. Met hun Xerox machines hebben wij een hardware oplossing in huis waarmee wij onze processen optimaliseren. Het lijkt misschien een onbelangrijk detail, een printer, maar voor ons maakt het een wereld van verschil!”

Stabiliteit

Annemarie legt uit: “Het moet gewoon werken. Wanneer wij een tentoonstelling maken, zit daar altijd tijdsdruk op. Tijdens de voorbereiding zitten we middenin de onderzoeksfase, maar daarna zetten we al gauw alles neer. En daar komt veel printwerk bij kijken. We hebben bijvoorbeeld een dag gehad dat alles plat lag door een netwerkstoring (niet te wijten aan XA) en dan voel je gewoon de stress die daarbij komt kijken. Daarom is het fijn om te weten dat de Xerox machines die wij op de verschillende locaties hebben staan gewoon hun werk doen. XA onderhoudt de machines met zorg, wij hebben daar geen omkijken naar.”

Hardware & Supplies

Sinds kort neemt Amersfoort-in-C ook supplies af bij XA. “Bestellen wij vandaag iets, dan hebben we het met zekerheid de volgende dag in huis. Daar was ik blij door verrast. Ze leveren goede producten met bijbehorende service. Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel. Net als bij onze stichting. Ik heb fijn contact met mijn accountmanager van XA: Jacqueline Metselaar. Dat gaat altijd met een persoonlijke touch. Ze kennen onze stichting en denken met ons mee; hoe ze ons met hun oplossingen nog efficiënter en effectiever laten werken.”

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

Nieuws

wesley