< p>

Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Vacature (Senior) Integratie en Design specialist

Wegens de sterke groei van onze afdeling Solutions zijn wij op zoek naar (Senior) Integratie en Design specialist, die graag aan de slag wil met realiseren van API koppelingen tussen verschillende softwareapplicaties, het inrichten van workflows en het ontwikkelen van webpagina's en portals voor onze opdrachtgevers.

Steek jij graag je handen uit de mouwen om mooie software integraties te realiseren en beheers je een goede basis informaticatechniek? Lees dan vooral verder!

Als (Senior) Integratie en Design specialist ga je werken met een innovatief low-code platform binnen een jong en dynamisch team. Om goed met dit platform te kunnen werken beschik je over ruime ervaring met API’s (REST en SOAP), HTML, CSS en Javascript/ Scriptlanguages. Je bent in staat om op basis van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers de volledige workflow (en bijbehorende webpagina’s of portals) in te richten en dat doe je gestructureerd en projectmatig.

Omdat je in deze functie veel contact hebt met onze klanten, partners en zowel zelfstandig als in teamverband aan allerlei verschillende projecten werkt, beschik je ook over goede communicatieve vaardigheden, een gezonde dosis humor en straal je senioriteit uit. Je bent ook goed in staat om werkzaamheden te coördineren en te begeleiden en houdt grip op de kwaliteit, planning en het budget.

Met onze dienstverlening richten wij ons vooral op software integraties binnen de recruitmentsector, kennis van ATS systemen en/of recruitment processen (bijvoorbeeld als implementatie consultant) is dan ook een pré.

Wat vragen wij?

 • Ruime kennis en ervaring met API’s, HTML, CSS en Javascript/ Scriptlanguages;
 • Je werkt graag aan de ontwikkeling van workflows en het vormgeven van webpagina’s en portals (je bent trots op het eindresultaat);
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, liefst in de richting van Informatica.
 • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden en kunt goed projectmatig samenwerken;
 • Je bent in staat om op basis van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers de volledige workflows uit te denken en in te richten;
 • Kennis van recruitmentprocessen en werkervaring als implementatieconsultant is een pré;
 • Voldoende senioriteit en professionaliteit.

Wat bieden wij:

 • Een goed salaris gebaseerd op jouw (werk)ervaring (kennis en kunde);
 • Een prettige en informele werksfeer binnen een organisatie met korte lijnen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Onkostenvergoeding;
 • Auto van de zaak;
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een fijne werkplek op ons kantoor in Amersfoort in combinatie met thuiswerkmogelijkheden.

Over ons:
XA Flow is een handelsnaam van XA Document Solutions B.V. Met een zeer innovatief low-code platform bedienen wij klanten die hun processen willen optimaliseren, bijvoorbeeld door het realiseren van integraties tussen verschillende systemen of door het automatiseren en digitaliseren van repeterende administratieve werkzaamheden.

Onze consultants kijken met een frisse en objectieve blik naar organisaties en brengen knelpunten overzichtelijk in kaart. Ze bieden praktische digitale oplossingen om organisaties efficiënter en effectiever te laten functioneren. Onze focus ligt daarbij op het verbeteren van de communicatie tussen organisaties, mensen, softwarepakketten, uw favoriete apps, online diensten en big data.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar s.nasibdar@xa.nl en j.bugel@xa.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Acquisitie op deze vacature stellen wij niet op prijs.