< p>

OUR BLOG

01 mei 2017

XA genomineerd voor MKB Innovatie Top 100

XA genomineerd voor MKB Innovatie Top 100

Bij XA zijn we altijd bezig om het maximale resultaat te halen uit mensen en organisaties. Innovatie in oplossingen om dit te bereiken speelt hierin een cruciale rol. We zijn daarom trots dat we met XA Managed Print Services genomineerd zijn voor de MKB Innovatie Top 100, waarin de Kamer van Koophandel jaarlijks de allermooiste innovatie-etalage van Nederland presenteert.

XA Managed Print Services
XA Managed Print Services is ons eigen Managed Print Services platform waarmee wij onze klanten in staat stellen om onder alle omstandigheden een maximale beschikbaarheid van de oplossingen en maximale productiviteit van de eindgebruikers te realiseren. Met Managed Print Services worden alle printers die verbonden zijn met het netwerk continu gemonitord op verbruiksmateriaal. Middels de combinatie van het eerstelijns Xerox Managed Print Services platform en ons eigen ontwikkelde tweedelijns XA Managed Print Services team zijn wij in staat om naast de meest voorkomende incidenten ook alle afwijkende incidenten op een adequate manier op te lossen.

Op die manier kunnen onze klanten blijvend het maximale resultaat realiseren met onze oplossingen.

Xerox MPS Partner of the Year
Het op eigen initiatief analyseren, monitoren en ontwikkelen van oplossingen voor afwijkende MPS situaties is uniek. Wij hebben getracht om middels de combinatie van Xerox Managed Print Services en XA Managed Print Services een nog betere oplossing te realiseren welke wij met succes uitdragen in onze markt. Mede hierdoor zijn wij in 2016 opnieuw uitgeroepen tot Xerox Managed Print Services Partner of the Year 2016.

Heeft u vragen over onze nominatie of wilt u meer weten over XA Managed Print Services? Neem dan contact met ons op!

MKB-XA

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley