< p>

OUR BLOG

06 apr 2017

XA introduceert drie nieuwe XEROX Versant persen!

XA introduceert drie nieuwe XEROX Versant persen!

XA en Xerox introduceren vandaag drie nieuwe digitale persen: Versant® 180, Versant 180 met Performance Package en Versant 3100. Deze productieve persen bieden verregaande automatisering, een breed scala aan afdrukmaterialen, een hogere afdrukkwaliteit en geavanceerde inline afwerking. “Dit maakt van de Versant persen echte werkpaarden voor duizenden printshops en interne reproafdelingen wereldwijd,” aldus Ragni Mehta van Xerox. “Ook verbeteren we niet alleen de beschikbaarheid van de pers, maar maken we ook nieuwe applicaties mogelijk en voorkomen we misprints.”

Het maximale resultaat met Versant
De digitale persen kunnen alles aan: marketingmateriaal, schoongesneden en afgewerkte brochures, fotoboeken, rapporten, direct mail en tijdschriften. Alles aflopend geprint en afgewerkt op uiteenlopende substraten. En formaten van enveloppen tot en met bannerprints van 64 cm tot 350 g/m2.

Omzetgroei met concurrentievoordeel
Een ander belangrijk voordeel van de digitale persen is het feit dat je materialen aflopend en met katernrug inline volledig automatisch kunt produceren. Opdrachten waar voorheen verschillende afdelingen aan te pas kwamen, kunnen nu in één keer uitgevoerd worden. De persautomatisering zorgt voor consistente kleuren van het begin tot het einde, voor elke oplage, op ieder moment.

Efficiënter productieproces en meer omzet
Door volledige automatisering en inline afwerking naar professioneel afgewerkte eindproducten nemen de productiekosten af en wordt het productieproces efficiënter.

Beschikbaarheid
De Versant 180, de Versant 180 Performance Package en de Versant 3100 zijn nu te bestellen. Wilt u meer weten over deze producten of advies van een van onze consultants? Neem dan contact met ons op!

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley