< p>

OUR BLOG

23 jul 2018

XA Xerox Gold Partner

XA Xerox Gold Partner

Breukelen, 18 juli 2018 – XA Document Solutions en Xerox hebben wederom een exclusieve partner overeenkomst getekend. Ryan Bark, verantwoordelijk voor het partnerkanaal bij Xerox Nederland BV is verheugd met de verlening van het bestaande contract. Dit is de vijfde keer dat we een nieuw exclusief contract bij XA hebben ondertekend.

Ryan Bark: “XA is een reeds 25 jaar een betrouwbare en loyale Gold Partner voor Xerox en succesvol in de markt. Ze zijn zeer ervaren met onze producten en diensten voor de kantooromgeving en het grafisch segment, tevens met dienstverlening als managed print services waarmee zij hun klanten de zorg omtrent documentworkflow processen en printing uit handen nemen. Dit contract is een bevestiging van onze wederzijdse relatie.”

Marco Temperilli ondertekende met collega-directeur Martijn Jansen het contract voor XA en nam het plakkaat van GOLD Authorised Concessionair in ontvangst. “Wij hebben een langlopende relatie met Xerox en kijken vol vertrouwen naar de gezamenlijke toekomst waar wij onze klanten helpen met hun digitale document transformatie.”

XA bestaat dit jaar 25 jaar. Ze zijn destijds begonnen als Xerox Document House Amersfoort en hebben zich ontwikkeld tot experts voor slimme documentoplossingen voor het MKB.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel, vandaar dat zij ook actief lid zijn van De Duurzame Tafel.

Wilt u meer weten over onze slimme document oplossingen? Neem contact met ons op.

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley