< p>

OUR BLOG

30 jun 2017

XA in de TOP 100 van meest innovatieve bedrijven in Nederland

XA in de TOP 100 van meest innovatieve bedrijven in Nederland

XA Document Solutions uit Amersfoort is uit vele inzendingen geselecteerd voor een notering in de MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel. Martijn Jansen, algemeen directeur XA: “Wij zijn heel trots op deze notering. Een grote waardering voor wat we als team gepresteerd hebben in het afgelopen jaar. Nadat we door XEROX al uitgeroepen waren tot Managed Print Services Partner of the Year, is deze innovatieprijs een extra stimulans om verder door te ontwikkelen en altijd het maximale resultaat te behalen voor klanten, medewerkers en leveranciers.”

MKB Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel presenteert jaarlijks de meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf in de MKB Innovatie Top 100. Alle nominaties zijn door een panel beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie. In september maakt een jury de exacte notering van elk bedrijf bekend. De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van de Kamer van Koophandel, in samenwerking met De Financiële Telegraaf. Atradius, Capgemini, NLO, Nyenrode, TNO en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland treden op als kennispartners.

XA Managed Print Services

XA Managed Print Services is een platform waarmee alle hardware gerelateerde processen, zoals bijvoorbeeld het bestellen, monitoren en beheren van printer-supplies binnen organisaties volledig worden ontzorgd.

Met XA Managed Print Services worden alle printsystemen die verbonden zijn met het netwerk continu gemonitord op connectiviteit, status van de verbruiksmaterialen en het gehele gebruik van het systeem.

Door de combinatie van het eerstelijns Xerox Managed Print Services platform en het door XA zelf ontwikkelde tweedelijns XA Managed Print Services platform is XA in staat om naast de meest voorkomende incidenten ook alle afwijkende incidenten op een adequate manier op te lossen. Op deze manier stelt XA haar klanten in staat om onder alle omstandigheden een maximale beschikbaarheid van hun printoplossingen te behalen. Kortom, het realiseert maximale productiviteit bij de eindgebruikers.

Optimale printoplossing op maat

Managed Print Services (MPS) oplossingen in de markt zijn veelal standaard. Ze worden zonder aanpassing of toevoeging uitgerold door de uiteindelijke partner. XA analyseert, monitort en ontwikkelt extra oplossingen (XAMPS) voor afwijkende MPS situaties op eigen initiatief. Dit is uniek. Doorgaans wordt in de markt geprobeerd om de standaard MPS oplossing te optimaliseren. XA biedt middels de combinatie van Xerox Managed Print Services en XA Managed Print Services een nog completere oplossing welke naadloos aansluit op alle verschillende uitzonderingen denkbaar.

Wilt u meer weten over Managed Print Services? Neem dan contact met ons op!

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley