Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Recruitment

Recruitment 3.0 met XA Flow!

Er zijn veranderingen in de wereld van recruitment gaande. Steeds meer organisaties hebben recruitment hoog in het vaandel staan, maar daarbij wordt het vinden van talent steeds moeilijker en moeilijker. Ook wordt er steeds meer technologie ontwikkeld om het recruitment proces te verbeteren met specifieke recruitmentsoftware en automatisering.

Ervaring klanten

Verhoog de ervaring van uw kandidaten!

Door uw interne processen te automatiseren met XA Flow blijft er meer tijd over om de human touch terug te brengen in uw dagelijkse werkzaamheden en is uw organisatie in staat om lange-termijn relaties op te bouwen. De kandidaat ervaring is een onderdeel van het moderne recruitment proces waarvan wij zien dat dit steeds belangrijker wordt. De concurrentie rondom talent is sterk en recruiters gaan steeds vaker technologie inzetten om de ervaring van de kandidaat te waarborgen. Klanten/opdrachtgevers vinden het belangrijk dat u ervoor zorgt dat potentiĆ«le kandidaten vanaf het eerste moment een goede ervaring hebben.

Meer weten?

Verhoog productiviteit

Verhoog uw productiviteit en bespaar kostbare tijd!

Met XA Flow bent u in staat om uw manuele processen te automatiseren en hierdoor de productiviteit te verhogen. Uw medewerkers kunnen meer de focus leggen op de core-business en zijn minder bezig met repetitieve taken. Voor veel organisaties is het aanbod van automatisering nogal verwarrend. Het platform XA Flow is eenvoudig te integreren binnen uw organisatie. Uiteindelijk draait het altijd om de snelheid en kwaliteit van uw recruitment proces. Gebruik XA Flow in de onderdelen van uw proces waar de meeste winst te behalen is. Bespaar tijd en laat automatisering het werk voor uw doen!

Meer weten?

Focus kernactiviteiten

100% focus op de kernactiviteiten!

Door het platform van XA Flow krijgt uw organisatie meer rust en verschuift de focus van randactiviteiten naar uw core-business. Uw recruiters kunnen zich weer focussen op mensen, lees kandidaten. De belofte van XA Flow is dat recruitment leuker wordt, omdat een aantal van de meest arbeidsintensieve en saaie taken van uw recruiters geautomatiseerd worden!

Meer weten?

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: