Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Al sinds 1993 de beste partner voor digitalisering!

Printers, scanners en meer!
Printers, scanners en meer!

Over XA

Bij XA zijn we al jaren bezig om mensen, organisaties, hardware, software en consultancy optimaal te laten samenwerken. Het delen en vinden van informatie speelt hierin een cruciale rol. En dat in een wereld waarin organisaties en medewerkers te maken hebben met een continu groeiende stroom van fysieke en digitale informatie. In deze wereld wil XA voor organisaties en medewerkers het vinden en delen van informatie makkelijk maken. Als adviserend kennispartner helpen wij informatiestromen binnen bedrijfsprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen medewerkers sneller en betere beslissingen maken, die tijd- en plaats onafhankelijk zijn. Hiervoor is toptechniek nodig. Daarom kiezen wij voor Xerox.

placeholder

Waarom doen wij wat wij doen?

In 1993 vond een jonge en ambitieuze vertegenwoordiger dat het tijd was voor een volgende stap, een eigen bedrijf. Vrijheid, flexibiliteit en bezig zijn met verkoop van het premium merk Xerox. Een beursgenoteerd bedrijf dat de kopieermachine, laserprinter en fax had uitgevonden. Xerox is daarnaast de uitvinder van nog veel meer baanbrekende innovaties: ethernet, apps, de touchscreen en nog veel meer. Daar lag de uitdaging en de liefde voor het merk. Kortom, Xerox is veel meer dan hardware en supplies. Met de komst van de eerste Multifunctionele Printer, ja ook van Xerox, begon het allemaal. Daarna kwam een snelle netwerkprinter, maar wat doen we nou eigenlijk met al die scans vroegen we ons af in 1998?

Vanuit documentgerelateerde oplossingen waren we al snel bezig met de processen van onze klanten. De oplossingen die wij leveren hebben maar één doel; klanttevredenheid. Dat was ons primaire uitgangspunt en dat is het nog steeds! 

placeholder

Hoe doen wij wat wij doen?

Ontwikkelingen stonden niet stil en het bedrijf groeide gestaag, meer klanten, meer verkopers, en meer technici. De software werd steeds geavanceerder en derhalve was het mogelijk om “third party applications” aan te sluiten. Inmiddels is Xerox een bedrijf met eigen apps op de MFP en een eigen app-store. Door de focus van Xerox op nieuwe ontwikkelingen zal Xerox altijd voorop blijven lopen, zoals een echte trendzetter. De markt muteert immers van "hoeveel printjes doe je per maand, naar hoe zien uw organisatie en werkprocessen eruit en hoe kunnen wij daarin helpen met onze diensten, solutions en software." Veel leuker en uitdagender toch? Wij vinden van wel!

placeholder

Wat doen wij?

Van papier tot printers en zelfs maatwerk digitale oplossingen, kwaliteit leveren is ons motto!

Al die kennis is XA Flow geworden. Eindelijk een cloud based software-oplossing die lekker en eenvoudig te bedienen is, helemaal 2020! Tal van koppelingen en mogelijkheden worden ondersteund en dat ook nog eens allemaal realtime. Geen gedoe met codetaal, maar configureerbare workflows met “drag en drop” met duizend en één mogelijkheden. Bouw kleine worfklows, grote workflows, betrek je ERP, CRM, DMS, Big data en SQL database bronnen enzovoorts. Het maakt allemaal niets uit. Geen verplichte databasestructuur, dus kom maar op met je data.

Nieuwe toepassingen en koppelingen vinden dagelijks plaats en klantenwensen worden steeds diverser maar een ding blijft: wij zijn en blijven efficiency junkies, en daar heeft u veel aan!

 

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: