Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Anonimiseren

Anonimiseren van persoonsgegevens

Niet alleen bij de overheden of in de advocatuur, maar elke organisatie heeft de taak om persoonsgegevens te beschermen. Door de AVG is elke onzorgvuldigheid met persoonsgegevens formeel een ‘datalek’. Als een personeelsdocument in het verkeerde personeelsdossier wordt opgeslagen, of als een document gepubliceerd wordt terwijl deze nog persoonsgegevens bevat. Dan spreken we dus van een datalek. Veel organisaties anonimiseren dan ook de persoonsgegevens in documenten. Dat gebeurt nog veel met de hand (zwarte stift), of digitaal maar dan handmatig (in een PDF editor). Naast dat dit risico’s meebrengt voor het kunnen terugdraaien van de anonimisering, is het een tijdrovende en foutgevoelige klus.

placeholder

Bewezen techniek

Onze anonimiseringssoftware maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een e-mail of een document te anonimiseren. Maar ook heeft u de beschikking over krachtige technieken om meerdere documenten tegelijk geautomatiseerd te anonimiseren.

placeholder

Eenvoudig en snel

U hoeft geen software te installeren of te configureren. Deze anonimiseringssoftware is als een dienst beschikbaar, software-as-a-service. Uw documenten kunt u eenvoudig uploaden, anonimiseren, reviewen en daarna produceren tot een onomkeerbaar geanonimiseerd document. Alle documenten en data zijn veilig opgeslagen in een datacenter in Amsterdam. Met twee-factor authenticatie en aanvullende rechten zorgen wij dat alleen u bij uw privacygevoelige documenten kunt. Een audit-trail zorgt bovendien dat elke actie op het platform wordt vastgelegd. Veiligheid boven alles!

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: