Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Xerox AltaLink Workplace Assistant

Wilt u dat werk goed gedaan wordt? AltaLink zal u helpen om veel meer te doen dan alleen afdrukken. U kunt documentworkflows automatiseren en verbinding maken met de systemen die uw bedrijf uitvoeren - naadloos. Beschermd door uitgebreide beveiligingsfuncties, zijn ze ware assistenten op de werkplek die voor u tijd vrijmaken om te doen wat echt belangrijk is.

Xerox AltaLink C8000

EEN PRODUCTIEVE WERKERVARING VOOR IEDEREEN 

De intuïtieve en gepersonaliseerde interface als bij een tablet balanceert eenvoud en efficiëntie, en reduceert het aantal stappen voor het uitvoeren van taken door één enkele keer tikken.

Bedrijfseigen mobiliteitsfuncties, zoals Wi-Fi Direct (optioneel), maken het voor werknemers eenvoudig om af te drukken vanaf hun mobiele apparaten en toegang te krijgen tot geavanceerde AltaLinkcapaciteiten zoals Xerox® @PrintByXerox App, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug-in for Android™ of AirPrint®. 

AltaLink-apparaten verbinden de fysieke en digitale wereld met apps en geavanceerde scanopties waardoor u informatie in een mum van tijd kunt digitaliseren, routeren en verwerken. Automatiseer vervelende taken voor het besparen van tijd en het reduceren van fouten.

placeholder

XEROX® CONNECTKEY® TECHNOLOGIE
Geniet van een ervaring als bij een tablet met op gebaren gebaseerde aanraakschermbedieningen en eenvoudige personalisatie, plus eenvoudige workflows en functies.

Geschikt voor mobiele apparaten en de cloud
Wees meer mobiel met cloudservices en directe connectiviteit met cloud en mobiele apparaten direct vanuit de gebruikersinterface.

Uitgebreide beveiliging
Voorkom onbevoegde toegang, detecteer bedreigingen en bescherm gegevens en documenten met ingebouwde uitgebreide beveiligingsfuncties.

Intelligent Workplace Services inschakelen
Naadloze integratie met Xerox Intelligent Workplace Services zorgt voor een hoger niveau van efficiëntie op de werkplek, productiviteit van werknemers en beveiliging.

De weg naar nieuwe mogelijkheden
Transformeer de manier waarop u werkt met de apps in de Xerox App Gallery. Of vraag een van uw partners om een oplossing op maat voor u te ontwikkelen.

placeholder

Geïnteresseerd in de Xerox AltaLink 8100 serie?

Bekijk hier ons aanbod

 

Meer informatie over de Xerox AltaLink Familie?

Klik hier voor meer informatie.

Voor uitgebreide specificaties kunt u altijd contact opnemen met onze accountmanagers. Zij helpen u graag verder. Telefoon: 033-45 45 050.

Brochure AltaLink C8100 (PDF)

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: