Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Xerox Workplace Suite

Xerox Workplace Solutions

Het complete softwareplatform voor authenticatie, beveiliging, kostenbeheersing en mobiliteit.

Elk bedrijf moet veilige en gemakkelijke manieren hebben waarop zijn personeel toegang heeft tot haar printapparatuur, ongeacht waar de taak vandaan komt, of moet worden verzonden.

Xerox® Workplace-oplossingen verhogen de productiviteit en verlagen de kosten met modulaire authenticatie-, afdrukbeheer- en mobiliteitsoplossingen. Controleer en beheer uw printerpark terwijl u uw mobiele productiviteit met vereenvoudigde workflows met gemak en de hoogste beveiliging mogelijk maakt – dit voor elke printer, waar dan ook binnen uw organisatie.

Gebruik daarbij een van onze flexibele verificatiemethoden om uw afdruktaken gemakkelijk en veilig vrij te geven of toegang te krijgen tot uw apparaat. Weet zeker dat alleen bevoegde gebruikers veilig toegang hebben tot gevoelige gegevens of services die u definieert.
De authenticatie-opties zijn compatibel met een breed scala van veilige lezers en kaarten in de industriestandaard. Kies bijvoorbeeld een kaart, kaartloze of telefoon / tablet-gebaseerde authenticatie.

Verantwoordelijken binnen organisaties kunnen daarbij het afdrukken in de hele organisatie nauwlettend volgen met onze geconsolideerde rapportage- en boekhoudmogelijkheden voor de gehele vloot. Dit alles inclusief één dashboard waarbij u in één oogopslag snelle, real-time inzichten in printactiviteit en – actuele statussen ziet.

Met een traditionele pull/ follow- me afdruk workflow verzendt u taken naar een enkele wachtrij om deze vrij te geven en op te halen wanneer u er klaar voor bent en zich aanmeldt bij de machine waar u de print op wenst te ontvangen binnen uw organisatie.

Daarnaast helpen ook printregels de controle over uw printers terug te krijgen om het printvolume te verminderen en de kosten te verlagen binnen uw organisatie.De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Geen unieke drivers voor elke printer in uw organisatie vereist.
  • Print naar één wachtrij en geef uw opdracht vrij vanaf elke verbonden printer.
  • Geen zorgen meer om het beheren van vele verschillende mobiele apparaten en handsets, door integratie.
  • Onze mobiele app biedt een naadloze ervaring op alle handsets.
  • Lage IT-voetafdruk, met een serverlichte optie.
  • Reduceer het netwerkverkeer door de opdracht rechtstreeks op te halen uit de clientsoftware van de gebruikers-PC zodra de gebruiker is geverifieerd bij de printer.
  • De Xerox Workplace Suite met flexibele licenties is gemakkelijk te installeren en beheren.