Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Apps

De ConnectKey technologie tilt de flexibiliteit, efficiëntie en functionaliteit voor uw werknemers naar een hoger niveau dankzij zowel de ingebouwde apps als de apps die kunnen worden gedownload via de Xerox App Gallery.

 

placeholder

Werkstroom scannen

Met de app Werkstroom scannen kunt u een origineel document scannen, distribueren en het gescande beeldbestand archiveren. De functie Werkstroom scannen vereenvoudigt de taak voor het scannen van documenten die uit meerdere pagina's bestaan en het opslaan van de scanbestanden op een of meer bestandslocaties. Met deze app kunt u snel en eenvoudig documenten scannen naar diverse bestandsbestemmingen met behulp van voor gedefinieerde instellingen.

placeholder

OCR-Technologie

Optical Character Recognition (OCR) bespaart tijd door het automatisch extraheren van gegevens uit gescande beelden en deze vervolgens beschikbaar te stellen voor elektronische verwerking. Om u te voorzien van optimale kwaliteit en prijsconcurrentievermogen, kunnen wij de OCR-technologie toepassen op de documentherkennings-, document sorteer- en gegevens-captuurprocessen. Wij gebruiken deze technologie op verschillende documenttypes, en op zowel standaard- als niet-standaarddocumenten. Onze OCR-oplossing kan de sortering van documenten per type document verzorgen, zowel als contextuele regels voor zowel standaard- als niet-standaardformulieren.

placeholder

Kopie ID App

Met de komst van de AVG houdt de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) strenger toezicht op het gebruik van persoonsgegevens. Niet voor alle organisaties is het toegestaan om zomaar een kopie te maken van een paspoort of ID kaart. De AP stelt uw organisatie verplicht om deze gegevens te beschermen. Maar hoe waarborgt u de veiligheid van persoonsgegevens die op het identiteitsbewijs staan, tijdens het kopiëren, scannen en versturen? Met de Xerox Secure ID App kunt u veilig ID’s scannen, kopiëren, versturen en opslaan. De gegevens worden automatisch zwartgelakt waar er persoonsgegevens staan en zorgt ervoor dat deze afgedekt blijven. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de ‘veilige kopie’ te kopiëren of zelfs direct te e-mailen. Zo weet u zeker dat er nergens een kopie van ID, ergens in de organisatie, opgeslagen staat.

placeholder

Beveiligd afdrukken

Secure Print werkt door u in staat te stellen een wachtwoord / PIN (Personal Identification Number) toe te kennen aan het document wanneer u het naar de printer stuurt. Het document wordt pas afgedrukt als u naar de printer loopt en het document vrijgeeft om te printen met het wachtwoord / de PIN die u hebt toegekend. Het is een geweldige functie om te gebruiken voor elk document dat gevoelige informatie bevat, bijvoorbeeld met creditcardnummers, burgerservicenummers, vertrouwelijke informatie over het werk, medische informatie etc. De functie zorgt ervoor dat uw document niet in de handen van iemand anders terechtkomt, omdat u er bij bent als het wordt afgedrukt. U kunt ook meerdere documenten naar de printer sturen en ze worden pas geprint als u bij de printer bent om ze vrij te geven.

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: