Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Managed Services

Vertrouw op Xerox om uw cruciale zakelijke informatie te helpen beschermen en de integriteit van uw netwerk te behouden. Met XDA, software van Xerox die het gebruik van Remote Services mogelijk maakt en is ontwikkeld om aan uw hoogste verwachtingen op het gebied van netwerkbeheer, -beveiliging en datavertrouwelijkheid te voldoen, kunt u heel gemakkelijk de gegevens van uw machines bekijken en automatisch verzenden.

placeholder

Houd controle over uw netwerk

Onze XDA-software helpt u de controle over uw Xerox machines te houden door u informatie over het gebruik te verschaffen. De XDA-software kan worden geïnstalleerd op PC’s en servers met een Windows-platform. U hoeft geen wijzigingen in uw internet firewalls, proxyservers of andere beveiligingsinfrastructuur aan te brengen, want XDA werkt binnen uw bestaande beveiligingsinfrastructuur en -protocollen. U kunt de door XDA opgehaalde gegevens gemakkelijk controleren via het te openen klantendashboard of in het te downloaden CSV-bestand.

placeholder

XDA (Xerox Device Agent), een veilige tool

De XDA-software wordt op de achtergrond uitgevoerd en stuurt ons op geplande tijden gegevens toe. Voor de veiligheid kan er slechts in één richting met onze beveiligde server gecommuniceerd worden. Wij hebben geen toegang tot uw netwerk nodig. U kunt erop vertrouwen dat uw beveiligingsinfrastructuur veilig is en u blijft beschermen tegen virussen en kwaadaardige aanvallen. U kunt rekenen op een geheel veilige service. De software verzendt alleen machinespecifieke gegevens, zoals serienummer, tellernaam, tellerstand, verbruikte materialen en datum van de uitlezing. Al uw gegevens worden gecodeerd en op elke communicatie met Xerox wordt verificatie toegepast. Xerox gebruikt een Secure Socket Layer (SSL)-verbinding met 128‑bits codering, dezelfde technologie als in de financiële dienstverleningssector wordt gebruikt om gevoelige gegevens zoals creditcardinformatie te versturen.

placeholder

Wie maakt gebruik van XDA?

Veel organisaties vertrouwen op XDA om veilig en accuraat hun tellerstanden aan ons door te geven. Wij hebben XDA-klanten binnen allerlei sectoren in Europa, waaronder de reisbranche, financiële dienstverlening, telecommunicatie, productie-industrie, media, farmaceutische industrie, centrale en lokale overheden en meer. Wij gebruiken XDA zelfs in onze eigen organisatie, waar we de hoogst mogelijke standaard aan informatiebeveiligingsinfrastructuur handhaven. Voor een gedetailleerd technisch verhaal over onze beveiligingsfuncties van XDA kunt u ons rapport downloaden! 

Download het rapport!

placeholder

Gemakkelijk en snel zelf onderdelen verwisselen!

Met de nieuwste lijn Xerox machines is het verleden tijd om voor elk klein wissewasje een monteur te laten komen. U kunt zelf uw verbruiksartikelen vervangen, schoonmaken en onderhouden. Dit allemaal binnen een handomdraai. De machine maakt gebruik van een vernieuwde User Interface die samen met u de stappen doorloopt voor het vervangen van toners, drum etc.

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: