Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Overheid

Gemeentes, Centrale Overheid en andere overheidsinstanties zijn al jaren hard aan het werk om de overheid digitaal te maken. XA werkt hier al jaren aan mee door intelligente software bij de overheidsinstanties in huis te plaatsen. Hiermee worden de werkprocessen niet alleen gedigitaliseerd, maar ook zo veel mogelijk geautomatiseerd.

placeholder

XA Digitale Postkamer

Met de XA Centrale Digitale Postkamer worden al uw inkomende documenten automatisch geclassificeerd en de (meta)data achterhaald. Of de documenten nu op papier of digitaal binnenkomen, met de digitale postkamer volgt automatische registratie en archivering in uw Zaaksysteem, Document Management Systeem of in uw vakapplicatie”

Bij de afdeling DIV wordt nog vaak een bulk aan dossiers gescand. Nu is dat niet de enige afdeling waar de digitale postkamer ingezet wordt. Zo registreert XA automatisch documenten voor Sociale Zaken, WMO, Financiën, Personeelszaken, Burgerzaken en Belastingen. Het maakt niet uit welke afdeling of welk digitaal systeem, de digitale postkamer werkt universeel!

Meer weten?

placeholder

Anonimiseren

Automatische redactie (zwart lakken) van persoonsgegevens. De software weet zelf de persoonsgegevens te vinden dankzij professionele textmining. Meer dan 30 jaar ervaring met anonimiseren: de robuuste bewezen techniek van Zylab

Met de komst van de AVG / GDPR en ook de Wet Open Overheid hebben overheidsinstanties de uitdaging om de persoonsgegevens optimaal te beschermen en daarnaast transparant en dienstverlenend te zijn naar burgers en bedrijven. XA helpt de overheid aan de beste anonimiseringssoftware in huis: ZyLAB ONE. Deze software is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Zylab. U kunt eenvoudig in uw e-mails, PDF documenten en andere bestanden de persoonsgegevens anonimiseren. Wij helpen u graag om dit eenvoudig en zoveel mogelijk automatisch te doen!

Bij Zylab staan uw documenten en uw data veilig op Nederlandse Bodem. Uw online omgeving is extreem goed beveiligd. Zylab loopt voorop als het gaat om certificering en andere wettelijke normen

Meer weten?

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: