Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

XA Digitale Postkamer

Dé intelligente Capturing & Input Management oplossing

Of u nu digitaal werkt of op papier, elke organisatie werkt met documenten.
Het opslaan en terugvinden van informatie uit deze documenten is een dagelijkse activiteit. Daarom moet er nagedacht worden over een systeem, over structuur en verschillende type documenten. Zonder structuur raakt essentiële informatie verloren en nemen mensen beslissingen zonder de juiste informatie te raadplegen.

Met de Digitale Postkamer van XA brengt u structuur in de registratie en archivering van uw documenten. Geen ingewikkelde procedures, maar in zo min mogelijk tijd zo waardevol mogelijk de informatie uit uw documenten delen binnen uw organisatie. Of het nu om HR, Financiële Administratie, Inkoop, Verkoop of ICT gaat, overal is er behoefte aan eenvoud en overzicht. Al deze afdelingen kunt u ondersteunen met dezelfde techniek van de Digitale Postkamer!

placeholder

De voordelen van de Digitale Postkamer

XA is specialist in het vastleggen van inkomende informatiestromen (zowel op papier als digitaal). Het stelt gebruikers in staat tot het volledig geautomatiseerd herkennen van de inhoud, het classificeren, valideren én archiveren van deze informatiestromen en maakt zo menselijke handelingen overbodig. 

De voordelen weten van deze intelligente Capturing & Input Management?

Meer weten?

placeholder

Hoe werkt het?

De Digitale Postkamer kunt u inzetten voor de distributie van al uw documenten. Tijdens de distributie kunt u documenten classificeren, data herkennen op documenten en vergelijken met een database, valideren of de juiste gegevens zijn achterhaald en de documenten converteren en comprimeren naar een gewenst bestandsformaat.

U heeft de keuze uit al deze functionaliteiten. Zowel eenvoudige projecten voor het converteren van documenten als uitgebreide classificatieprojecten kunnen opgezet worden. De Digitale Postkamer is goed schaalbaar waardoor u klein kunt beginnen en elke documentstroom in een apart project kunt onderbrengen. Het proces van de Digitale Postkamer verloopt in 4 fasen: importeren, analyseren, valideren en exporteren.

Meer weten?

placeholder

Koppelingen

De Digitale Postkamer van XA is als applicatie ontworpen om documenten af te leveren in achterliggende systemen. Dit is haar bestaansrecht, de documenten moeten worden doorgezet want de applicatie is niet bedoeld om documenten in op te slaan. Daarom is de export naar uw bronsysteem universeel opgezet. XA heeft voor haar klanten al vele koppelingen gerealiseerd met de Digitale Postkamer. Voorbeelden zijn AFAS, Allure, Corsa, Djuma, I-Navigator, OpenText, SAP, Verseon en Youforce (Visma-Raet).

Wist u dat wij specialist zijn in het maken van koppelingen?

Meer weten?

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: