Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Xerox VersaLink Workplace Assistant

Multifunctionele printers uit de VersaLink C7000 en B7000 serie met Xerox ConnectKey technologie bieden feilloze betrouwbaarheid, naadloze integratie en geavanceerde productiviteit. Verbonden met de cloud, geschikt voor mobiel gebruik en voor apps en eenvoudig te personaliseren. De machines uit de C7000 en B7000 serie zijn moderne werkplekassistenten die ervoor zorgen dat u vandaag kunt uitblinken en in de toekomst de concurrentie een stap voorblijft.

placeholder

ABSOLUTE BETROUWBAARHEID. SUPERIEURE PRESTATIES.


Rechtstreeks uit de verpakking kunt u erop vertrouwen dat uw Xerox VersaLink multifunctionele printerserie zijn taken consistent en feilloos uitvoert, zodat uw bedrijf efficiënter kan werken. Via IT-vrije installatiewizards en stap-voor-stap configuratie-opties kunt u probleemloos aan de slag. 

De VersaLink serie is ontwikkeld met het oog op superieure betrouwbaarheid. De machine beschikt over een nieuw hardwareontwerp met minder bewegende onderdelen, robuustere papierbaancomponenten en een geavanceerd beeldverwerkingssysteem.

placeholder

XEROX CONNECTKEY TECHNOLOGIE – VERBINDT UW COMPLETE PRODUCTIVITEITSECOSYSTEEM 

Intuïtieve gebruikerservaring
Geheel nieuwe – maar toch vertrouwd aanvoelende interactie met een tablet-achtige ervaring, bediend via een aanraakscherm en met de mogelijkheid tot eenvoudig aanpassen. Geschikt voor mobiele apparaten en de cloud Instant cloud- en mobiele connectiviteit, gewoon via de gebruikersinterface, met toegang tot vooraf geïnstalleerde, in de cloud gehoste services waarmee u overal en altijd kunt werken zoals u dat wilt.

Toonaangevende veiligheid
Volledige beveiliging op meerdere niveaus van zowel documenten als gegevens, om bedreigingen te elimineren en daarbij volledig te voldoen aan de wet- en regelgeving of deze zelfs te overtreffen. Geschikt voor de nieuwe generatie diensten Efficiënter werken en effectiever beheer van middelen. Eenvoudige integratie van Xerox Managed Print Services voor bewaking op
afstand van de dienstverlening en verbruiksartikelen.

De weg naar nieuwe mogelijkheden
Breid uw mogelijkheden direct uit met toegang tot de Xerox App Gallery, met praktische apps die zijn ontworpen voor het optimaliseren van digitale workflows. Schakel ons partnernetwerk in om innovatieve, bedrijfsspecifieke oplossingen te ontwerpen.

placeholder

Geïnteresseerd in de Xerox Versalink C7000?

Bekijk hier ons aanbod

 

Meer informatie over de Xerox Versalink Familie?

Klik hier voor meer informatie.

Voor uitgebreide specificaties kunt u altijd contact opnemen met onze accountmanagers. Zij helpen u graag verder. Telefoon: 033 - 45 45 050.

Brochure Versalink (pdf)

 

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: