Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Branches

Binnen XA specialiseren wij ons in een aantal specifieke branche oplossingen die aansluiten bij de snelle omgeving van onze klanten. Wij zien een beweging in de markt waarbij organisaties op zoek zijn naar een oplossing, die aansluit op hun branche specifieke vraagstukken. Wij van XA gaan al jarenlang graag met organisaties in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden van digitaliseren, automatiseren en samen gaan wij opzoek naar de te behalen effici├źntieslag.

Met XA specialiseren wij ons in de onderstaande branches:

placeholder

Zakelijke Dienstverlening

Papier zal binnen de meeste bedrijven nog heel lang een belangrijke rol blijven spelen. De hoeveelheid digitale bedrijfsinformatie groeit echter hard, waardoor een ge├»ntegreerde aanpak voor informatiebeheer steeds noodzakelijker wordt. Als adviserend kennispartner helpt XA informatiestromen te optimaliseren.

Meer informatie

placeholder

Recruitment

Er zijn veranderingen in de wereld van recruitment gaande. Steeds meer organisaties hebben recruitment hoog in het vaandel staan, maar daarbij wordt het vinden van talent steeds moeilijker en moeilijker. Ook wordt er steeds meer technologie ontwikkeld om het recruitment proces te verbeteren met specifieke recruitmentsoftware en automatisering.

Meer informatie

placeholder

Onderwijs

Digitalisering in het onderwijs biedt veel voordelen. Niet alleen voor leerkrachten, maar ook voor ondersteunend personeel, ouders en leerlingen. Als een leerkracht geen administratieve taken meer heeft omdat alle informatie (waaronder bijvoorbeeld toetsen en examens) makkelijk digitaal beoordeeld, opgeslagen en verwerkt kunnen worden, dan kan de leerkracht zich vooral richten op het lesgeven zelf. 

Meer informatie

placeholder

Overheid

Zonder dat wij erbij stil staan, gaat er in organisaties, instellingen en gemeenten dagelijks veel tijd verloren aan repeterende werkzaamheden. Vaak gaat het om administratieve werkzaamheden zoals het ontvangen, versturen, verrijken, registeren en vastleggen van informatie, data-entry werkzaamheden, agendabeheer en communicatie met interne en externe stakeholders.

Meer informatie

Binnen deze branches ligt onze kennis en specialisme. Echter hebben wij consultants die ook ervaringen hebben buiten deze branches. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een passende consultant te vinden voor uw specifieke vraagstukken ongeacht de branche.

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: