Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Xerox

Bij Xerox houden we van eigenwijze mensen. Mensen met een duidelijke visie en een ijzeren wil om die visie om te zetten in realiteit. Er is gelukkig ook meer dan genoeg eigenwijsheid in ons eigen DNA te vinden, direct afkomstig van de uitvinder van de xerografie, Chester Carlson.

Xerox is een wereldwijd opererend Amerikaans bedrijf dat diensten en producten aanbiedt op het gebied van beheer en reproductie van documenten. Het bedrijf werd in 1906 opgericht als Haloid, maar nadat men een patent kocht van Chester Carlson op het zogenaamde xerografische proces hernoemde het bedrijf zich tot Xerox.

placeholder

Xerox® wint belangrijke awards voor DocuShare® en ConnectKey® apps

Het Xerox® DocuShare® platform, Xerox® Workplace Suite en het brede scala aan apps en connectoren in de Xerox App Gallery hielpen ons deze prestigieuze award te winnen.

“Document imaging leveranciers hebben hun strategie veranderd en zijn nu ‘toonaangevend met oplossingen’ in plaats van afhankelijk van traditionele hardwareverkoop om klanten te bereiken”, aldus Jamie Bsales, Director of Solutions and Security Analysis bij Keypoint Intelligence. “Xerox volgt deze mantra nu al jaren, en uit onze analyse blijkt dat het bedrijf het beste algehele portfolio van apps, software en services heeft samengesteld om klanten te helpen documentgerichte bedrijfsprocessen te stroomlijnen en hun investeringen in MFP-hardware te benutten.”

“De Xerox App Gallery was ongetwijfeld de voorloper van de categorie en wordt alsmaar sterker met steeds meer apps en ondersteuning voor ontwikkelaars”, aldus Bsales. De Xerox App Gallery kwam als beste uit de bus dankzij een toonaangevende verzameling apps van zowel Xerox als partners, een robuust ontwikkelaar programma voor partners en een App Studio component waarmee partners snel en gemakkelijk aangepaste apps voor klanten kunnen maken.

placeholder

Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS 2019 Landscape Report van Quocirca

Xerox blijft toonaangevend in een concurrerende markt wat betreft het bieden van waarde en innovatie aan klanten via zijn Intelligent Workplace Services. Dit werd wederom bevestigd door Quocirca, een wereldwijd onderzoeksbedrijf, in zijn nieuwste rapport Managed Print Services Landscape 2019 – a vendor analysis of the global MPS market. Xerox behield zijn leiderschapspositie in een drukke groep waartoe onder meer Canon, HP Inc., Konica Minolta, Lexmark en Ricoh behoren.

Het rapport vermeldt: “Xerox blijft leider van de groep dankzij een van de meest uitgebreide serviceportfolio's in de kantoor- en productieprint-omgevingen. Zijn hergepositioneerde Intelligent Workplace Services tonen een toewijding aan innovatie, waarbij ConnectKey nog steeds een belangrijk concurrentievoordeel is.” De opkomst van digitalisering en cloud computing en onze aanzienlijke veroveringen op deze gebieden via ons portfolio van services en oplossingen speelden een belangrijke rol in het behouden van onze leiderschapspositie.

placeholder

Xerox en XA

XA en Xerox hebben sinds 1993 een intensieve en innovatieve partnership. Samen zijn wij goed voor meer dan 75 jaar aan ervaring in de printindustrie en document- en informatieprocessen. Als Xerox partner zijn wij trots dat wij het merk mogen vertegenwoordigen. Xerox is al jaren toonaangevend in onze industrie. De erkenning die zij, als marktleider in Managed Print and Content Services, jaar op jaar ontvangen van analisten als Gartner, Quocirca en IDC is groot.

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: