Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Digitale oplossingen

Nieuwe technologie stelt ons in staat om onze klanten optimaal te blijven ondersteunen op het gebied van IT. Wij integreren onze dienstverlening naadloos met platformen, softwarepakketten, applicaties en overige digitale diensten. Ons innovatieve-dna zorgt ervoor dat wij samen met onze partners snel nieuwe concepten ontwikkelen en deze inzetten bij onze klanten. Wij geloven in schaalbare digitale platformen met de ambitie om door te ontwikkelen en groeien. Om digitale groei te kunnen ondersteunen is er een oplossing vereist die schaalbaar en flexibel is. Schaalbaar omdat hiermee de groei zonder problemen gefaciliteerd kan worden en flexibel om in te kunnen spelen op inzichten en mogelijkheden vanuit de markt. Vanuit XA faciliteren wij dit al jaren voor onze klanten door mee te denken over vraagstukken in allerlei processen.

placeholder

XA Digitale Postkamer

Dé intelligente Capturing & Input Management oplossing. Of u nu digitaal werkt of op papier, elke organisatie werkt met documenten. Het opslaan en terugvinden van informatie uit deze documenten is een dagelijkse activiteit. Daarom moet er nagedacht worden over een systeem, over structuur en verschillende type documenten.

Meer informatie

placeholder

Digitale Workflow

XA helpt u bij het besparen van tijd en kosten, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten en uw productiviteit kunt verhogen. Onze consultants combineren de kracht van uw data moeiteloos met geautomatiseerde processen en workflows.

Meer informatie

placeholder

Documentmanagement

XA zorgt voor optimale inkomende en uitgaande informatiestromen door het intelligent scannen en herkennen van informatie. Het digitaal archiveren doen wij in onze Documentmanagement oplossingen.

Meer informatie

placeholder

Onze koppelingen

XA helpt en adviseert u bij het volledig automatiseren van processen (ongeacht het soort proces). Hierbij maken wij gebruik van kant-en-klare koppelingen (API) met al uw systemen. Door onze jarenlange ervaring zit uw koppeling er vast al tussen!

Meer informatie

placeholder

Anonimiseren

Onze anonimiseringssoftware maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een e-mail of een document te anonimiseren. Maar ook heeft u de beschikking over krachtige technieken om meerdere documenten tegelijk geautomatiseerd te anonimiseren

Meer informatie

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: