< p>

Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Werken bij XA!

placeholder

Implementatie Consultant

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een Implementatie Consultant om o.a. deze taken te vervullen:

  • Je installeert en configureert software bij/voor de klanten van XA. Dit kan zowel SAAS (Software as a service) zijn als On Premise (op een server van de klant).
  • Je vertaalt de functionele wensen en eisen van een opdracht naar een technische inrichting van de software. Deze inrichting configureer en test je in samenwerking met de klant. Zo probeer je het maximale uit de software te halen voor de klant, binnen de scope van het project.

Meer weten?

Solliciteer direct!

placeholder

Business Consultant

Wegens de sterke groei en ambiteuze doelstellingen van ons Solutions team zijn wij op zoek naar een Topverkoper, die in staat is om samen met (potentële) klanten te achterhalen waar de latente behoefte van de organisatie ligt.

Ben jij de persoon, die de businesscases voor onze softwareoplossingen overtuigend weet te positioneren en ze kan presenteren met enthousiasme en lef? Lees dan verder.....

 

Meer weten?


Solliciteer direct!

 

 

 

placeholder

Vacature Topverkoper

Xa gaat uitbreiden!

Ben jij die Topverkoper met ervaring uit de branche, die nu wel eens wil werken bij een club die het waarmaakt, dan zoeken wij jou!!

Geen valse beloftes, geen torenhoge index op lopende contracten maar gewoon tevreden klanten, omdat we het waarmaken. Naast dit "ken en herken" je natuurlijk alle documentprocessen binnen een bedrijf en voer je gesprekken over efficiency. Combinaties met solutions ga je niet uit de weg en je vindt het leuk om te acquireren.

Nieuwsgierig geworden, lees dan verder!!

Meer weten?

Solliciteer direct!