Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Beveiliging

Xerox is in de markt toonaangevend als het gaat om beveiliging van de multifunctionele printers. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom de rijksoverheid (waaronder het Ministerie van Defensie)  integraal voor Xerox gekozen heeft. Zo is Xerox door de onafhankelijke Buyers Lab geëerd met een award voor Document Imaging Security. Uw Xerox multifunctionele printers kunt u op dezelfde manier beschermen, als waarop u pc's tegen virussen en malware beschermt, en de toegang tot eindpunten op uw netwerk controleren – zodat uw multifunctionele printer een volledig beveiligd netwerkonderdeel is.

placeholder

Geïntegreerde McAfee®-beveiliging

Xerox verzekert u dat alleen goedgekeurde, vooraf gedefinieerde applicaties, code en bestanden worden uitgevoerd op de multifunctionele printers – Xerox is de eerste in de industrie die zichzelf tegen potentiële bedreigingen van buitenaf ging beschermen. Met ConnectKey is Xerox het eerste bedrijf dat McAfee's whitelisting technologie voor MFP’s biedt.

placeholder

Xerox AltaLink multifunctionals krijgen Common Criteria certificering voor sublieme beveiliging!

Het krijgen van de Common Criteria certificering is niet zo gebruikelijk. Daarom zijn wij er extra trots op dat het National Information Assurance Partnership (NIAP) ons de strengste certificering voor informatiebeveiligingsstandaarden in de industrie heeft gegeven. Onze AltaLink multifunctionele printers (MFP’s) zijn zelfs de eerste die door het NIAP zijn gecertificeerd onder rigoureuze nieuwe onderzoek standaarden – de nieuwste Common Criteria beveiliging voor printers. Enkele dingen die u moet weten over dit beveiligingsprofiel:

Meer weten?

placeholder

De 4-delige benadering van machinebeveiliging van XA Document Solutions

De Xerox®ConnectKey® technologie maakt van AltaLink MFP’s slimme, verbonden werkplekassistenten die de veranderende behoeften van hedendaagse bedrijven weerspiegelen. Dit omvat eenvoudige en veilige mogelijkheden voor onderweg, verbinding met de cloud en mobiele toegang tot productiviteitsverbeterende functies en apps. Via partnerschappen met bedrijven zoals McAfee bieden we toonaangevende printerbeveiliging met innovatieve whitelisting-verdediging tegen virussen. Dit is één onderdeel van onze vierdelige benadering van uitgebreide printerbeveiliging voor producten met ConnectKey technologie zoals de AltaLink.

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: