Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Connectkey Platform

De weg naar nieuwe mogelijkheden!

Multifunctionals, die gebaseerd zijn op de bekroonde Xerox ConnectKey technologie, zijn meer dan alleen machines. Ze kunnen u helpen om de werkplek van uw klanten te transformeren en waarde toe te voegen door processen te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren. U kunt een speciale "werkplekassistent" maken voor elke klant. U kunt bedrijven meer flexibiliteit, doelmatigheid en mogelijkheden bieden met behulp van eigen apps op de machine of apps die gedownload kunnen worden in de Xerox App Gallery. U kunt uw voorstellen een meerwaarde geven door machines aan te passen, zodat ze voldoen aan speciale workflow eisen met behulp van de oplossingen voor documentbeheer, accounting, mobiel printen en gebruikers toegangscontrole. Dit levert u nieuwe inkomstenbronnen, een betere klantenbinding en meer klantloyaliteit op.

placeholder

Geschikt voor nieuwe generatie diensten

De Xerox ConnectKey technologie vormt een aanvulling op de Managed Print Services (MPS) van Xerox, zodat u de ultieme service voor uw klanten kunt bieden. De remote mogelijkheden maken de AltaLink en VersaLink series geschikt voor MPS. ConnectKey heeft de middelen waarmee u op afstand kunt installeren, configureren, beheren, bewaken, controleren en rapporten kunt maken, zodat u een uitstekende service voor uw klanten op locatie kunt bieden. Met behulp van nieuwe functies waarmee u configuraties kunt klonen en distribueren, hoeft u elke machine niet meer individueel te beheren. Fantastische tools, zoals de embedded webserver en de remote gebruikersinterface, bieden u de mogelijkheid om op afstand storingen op te lossen en klanten te trainen.

placeholder

Geschikt voor mobiele apparaten en de cloud

Xerox ConnectKey en Xerox Workplace Assistants zorgen voor naadloze integratie, zodat mensen altijd verbinding kunnen maken of het nu thuis, onderweg of op kantoor is. U kunt documenten en informatie verzenden of opzoeken vanaf verschillende locaties. Er kan direct verbinding gemaakt worden vanaf de gebruikersinterface met Google Drive, OneDrive, DropBox™ en er zijn nog veel meer cloud-diensten toegankelijk via de Xerox App Gallery.

ConnectKey biedt directe connectiviteit. Met de ingebouwde Near Field Communication (NFC) Tap-to-Pair wordt eenvoudig verbinding gemaakt tussen een mobiel apparaat en de printer. Optioneel is WiFi en WiFi Direct beschikbaar, zodat overal gelijktijdig bedrade en draadloze verbindingen tot stand gebracht kunnen worden, ongeacht waar de machine zich bevindt. De mogelijkheid om verbinding te maken met en te printen vanaf meerdere apparaten is tegenwoordig heel belangrijk voor werknemers en ConnectKey voldoet aan alle eisen met Apple® AirPrint®, Mopria® en eigen apps voor Google Cloud Print™ en Xerox® Print Service for Android™.

placeholder

Toonaangevende veiligheid

ConnectKey heeft het meest uitgebreide aanbod van geavanceerde beveiligingsfuncties en -technologie om uw klanten gemoedsrust te geven - of ze nu het kleinste model printer of de snelste multifunctional gebruiken.

ConnectKey ondersteunt en verbetert de veiligheid voor alle toepassingen, variërend van niet-technische gebruikers uit het MKB tot het strenge veiligheidsbeleid van grote bedrijven. De installatiewizards voor de beveiliging bieden stapsgewijze instructies om een machine eenvoudig te kunnen instellen, zonder dat ondersteuning van IT-ers nodig is. De toonaangevende tools van McAfee en Cisco worden gekoppeld aan ConnectKey voor IT-gerichte werkomgevingen.

Een meerlagige aanpak voor de veiligheid biedt ingebouwde beveiligingen die aan de strengste richtlijnen en nalevingsnormen voldoen, ongeacht de wensen van de industrie of bedrijven.

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: