Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Zakelijke dienstverlening

placeholder

Accountancy

Binnen deze branche is de multifunctional machine nog steeds één van de belangrijkste apparaten. Beheersbaarheid en beschikbaarheid spelen hierin dan ook een grote rol. Wij van XA zijn al sinds 1993 actief in deze branche en adviseren u graag.

Lees verder!

placeholder

Advocatuur

Xerox is al sinds het uitvinden van de kopieermachine dé hofleverancier in de advocatuur. Waarom? Omdat het altijd werkt! Xerox is al jaren toonaangevend en biedt verreweg het meest flexibele platvorm.
 

Lees verder!

placeholder

Notariaten

Een notaris zonder Xerox is niet compleet! Digitalisering vindt nu op grote schaal plaats binnen de wereld van de notarissen. Onderscheidend zijn in prijs en klantbenadering is wat wij veel horen vanuit de markt. 


Lees verder!

placeholder

Makelaardij

Hollen of stilstaan, Xerox geeft de helpende hand om met succes zaken te doen. De makelaar van vandaag moet in het vermogen zijn om in beperkte tijd veel kwalitatief werk te verichten.
 

Lees verder!

 

Het maakt niet uit in welke branche u zit, onze consultants hebben ook ervaring in uw branche!

Papier zal binnen de meeste bedrijven nog heel lang een belangrijke rol blijven spelen. De hoeveelheid digitale bedrijfsinformatie groeit echter hard, waardoor een geïntegreerde aanpak voor informatiebeheer steeds noodzakelijker wordt. XA helpt bedrijven en medewerkers met concrete oplossingen en advies om optimaal te profiteren van beschikbare informatie. Dit wordt gerealiseerd door verder te kijken dan alleen de hardware en software. Als adviserend kennispartner helpt XA informatiestromen te optimaliseren.