Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Swart & Co kiest voor de digitale postkamer!

Persoonlijke dienstverlening in financiële zaken, dat is waar Swart & Co Accountants voor staat. Wij zijn bewust ‘klein’ gebleven. Dit betekent korte lijnen, persoonlijke service en een goede relatie met onze opdrachtgevers.

De accountants en adviseurs zijn maatschappelijk betrokken. Zij verdiepen zich in hun vakgebied, in de ontwikkelingen bij andere bedrijven en in de veranderende wet- en regelgeving die van invloed is op haar cliënten. De medewerkers van Swart & Co zijn gefocust op kansen en het tijdig geven van de juiste adviezen.

Met de digitale postkamer software van XA kunnen documenten (scans, e-mails, formulieren) eenvoudig in CRM systemen opgeslagen worden. Door de documentconnectoren van de juiste gegevens te voorzien, worden documenten automatisch met de juiste metadata in het juiste dossier geplaatst.

Swart & co gebruikt de digitale postkamer om fasegewijs de documenten zoveel mogelijk automatisch te archiveren. 

''Een uitstekende oplossing waarbij deze oplossing ook een royale tijdsbeparing oplevert!''    ~  Swart & Co

Met deze oplossing worden uitgaande en inkomende documenten gedigitaliseerd en automatisch opgeslagen op één centrale locatie. Behoud het overzicht en stay in control!  Kies voor de digitale Postkamer! 

 

Ook benieuwd naar de digitale postkamer en wat dit voor u kunt betekenen? Klik hier!