< p>

Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Altalink Multifunctionele printers

Intelligent en productief

Laat u verrassen door deze vernieuwende multifunctionele printer. Van tablet-achtige gebruikersinterface tot de voorgeïnstalleerde mobielvriendelijke aansluitmogelijkheden, de Altalink C8100 serie is de multifunctionele kleurenmachine waarop uw medewerkers hebben gewacht. Geoptimaliseerd voor zakelijke processen en eenvoudig te beheren als standalone machine of als onderdeel van een compleet printerpark, ontworpen voor multitasken en samenwerking. Creëer workflows op maat, automatiseer complexe taken, print en scan direct van en naar de cloud. Maak altijd en overal verbinding vanaf elk apparaat. Met een druk op de knop gaat u naar onze Xerox App Gallery om eenvoudige, maar krachtige, serverloze apps naar uw Altalink multifunctionele kleurenprinter te downloaden, voor hogere gebruikersproductiviteit en het sneller uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden.

Krachtig en schaalbaar

Uw werkgroepen werken efficiënter en effectiever met Altalink. Beheer, controleer en upgrade uw volledige printerpark met onze Embedded Web Server of geef interactieve training en ondersteuning rechtstreeks vanaf uw desktop met onze remote gebruikersinterface. Eenvoudiger onderhoud, minder IT-ondersteuning, papierladen met een grotere capaciteit en de mogelijkheid om op verschillende papierformaten te printen dragen allen bij aan meer beschikbaarheid en een hogere productiviteit. U kunt gelijktijdig scannen, printen en faxen. Voor multitasking tijdens piekuren en met een keur aan afwerkopties kunt u uw Altalink machine configureren voor uw werkomgeving en documenttype, inclusief boekjes, brochures en pamfletten.

Ingebouwde beveiliging

De Altalink C8100 multifunctionele kleurenprinter biedt een maximaal veiligheidsniveau dankzij onze strategische benadering van printer-beveiliging om binnendringen te voorkomen en documenten en andere data beveiligd te houden. Onze partnerschappen met McAfee en Cisco zijn proactief gericht op risico's op het niveau van zowel machinepark als individuele machine. Meerdere beveiligingslagen zoals gegevensversleuteling, overschrijven van harde schijf en branche-certificeringen. Op gebruikersniveau zorgt de functie beveiligd printen dat documenten worden vastgehouden tot ze bij de machine worden opgehaald.

Kleur maakt verschil

De hoge afdrukresolutie van 1200 x 2400 dpi, kleurenafbeeldingen met fotokwaliteit en scherpe tekst geven uw documenten helderheid en impact. Verder kunt u uw Altalink C8100 serie upgraden, zodat uw kantoorpersoneel snel, efficiënt en kosteneffectief professioneel uitziende documenten kan printen.

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals