Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Notariaten

Voor notarissen, die de eerste stap willen maken richting het digitaliseren van hun werkzaamheden, is het van belang dat zij een partner in de arm nemen. Wij van XA zijn een partner met jarenlange ervaring in de branche en wij beschikken over allerlei software tools, die helpen bij het digitaliseren. Het maken van de digitaliseringslag kan veel impact hebben op de dagelijkse werkzaamheden en daarom is het belangrijk om gestructureerd te werk te gaan. Wij zien in de markt een beweging waarbij zowel kleine als grote notariaten beginnen met het digitaliseren van hun werkzaamheden. Wij maken graag een plan voor u, voor de digitale transformatie, waarmee wij ervoor zorgen dat u klaar bent voor de toekomst. 

Altijd een passende oplossing!

Wij maken graag samen met u een plan waardoor er efficiĆ«nt gewerkt kan worden aan de te behalen digitaliseringsslagen. Van hardware tot software kunnen wij u adviseren vanwege onze jarenlange ervaring in de branche. Notariswerk blijft mensen werk! Echter kunnen wij u helpen om tijd te besparen aan administratieve en repetitieve taken. Hierdoor kunt u zich focussen op uw klanten. Doordat wij al uw bedrijfinformatie inscannen (of reeds digitaal ontvangen) en daarna verwerken naar de juiste bedrijfsapplicatie bespaart u veel kostbare tijd. 

Bespaar kostbare tijd

Veel notariaten hebben op dit moment medewerkers in dienst, die zich enkel en alleen bezig houden met het invoeren van gegevens. Het invoeren van deze gegevens/data is een langdurig en tijdrovend proces. De medewerkers moeten veel post, emails en digitaal ingeleverde stukken doorzoeken om de relevante informatie te vergaren. Het handmatig archiveren van deze gegevens is erg foutgevoelig. Wij hebben veel ervaring met het inrichten van nieuwe (digitale) processen waardoor deze medewerkers sneller en effectiever kunnen werken. Dit geeft uw medewerkers de kans om de focus te verschuiven naar de klant. Notariswerk blijft mensen werk!

placeholder

Amson & Kolhoff Notarissen

placeholder

JHD Notarissen

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: