Koppelen applicaties

System Integrators

Er komen constant nieuwe softwareoplossingen op de markt, zowel generieke oplossingen als branche specifieke oplossingen.  Uw organisatie gebruikt logischerwijs dan ook steeds meer applicaties, big data bronnen en online diensten. Met deze groei komen ook nieuwe problemen. XA helpt en adviseert u bij het volledig automatiseren van processen (ongeacht het soort proces). Hierbij maken wij gebruik van kant-en-klare koppelingen (API) met al uw systemen. Door onze jarenlange ervaring zit uw koppeling er vast al tussen!

Een greep uit onze koppelingen!

placeholder

Gestroomlijnde processen

Het optimaliseren van uw bedrijfsvoering is wat wij bij XA doen! Wij kijken met een frisse en objectieve blik bij uw organisatie naar binnen, brengen knelpunten overzichtelijk in kaart en bieden praktische digitale oplossingen om uw organisatie efficiënter en effectiever te laten functioneren. Onze focus ligt daarbij op het verbeteren van de communicatie tussen organisaties, mensen, softwarepakketten, uw favoriete applicaties, online diensten en big data. Met onze softwareoplossingen kunnen al uw systemen goed met elkaar communiceren en samenwerken, daarmee voorkomt u handmatige invoer van gegevens (data-entry) en saaie repeterende administratieve werkzaamheden. Dit doen wij middels API koppelingen, CSV koppelingen, SQL koppelingen en het inzetten van RPA!

placeholder

If This Then That (IFTTT)

Heeft uw wel eens gehoord van het IFTTT principe, maar weet u niet precies wat het is en wat u ermee kunt doen? De naam komt van een oude term uit de programmeerwereld, het conditionele statement 'if this, then that': als A gebeurt, moet B worden gestart. Dit is ook de wijze waarop XA werkt. Wij zorgen namelijk niet alleen voor het koppelen van systemen, maar bouwen ook gestroomlijnde workflows die u helpen om uw kosten te verlagen en uw productiviteit verder te verhogen. Consistente processen zorgen er namelijk voor dat gebruikers van systemen zich op hun werk kunnen concentreren en niet bezig zijn met manuele handelingen.  Met onze software kunt u een onbeperkt aantal koppelingen bouwen. Het aantal API koppelingen en/of gebruikers is niet gelimiteerd! 

placeholder

Het doel?

Ons doel is om al uw systemen met elkaar te verbinden en goed met elkaar te laten samenwerken! Hierdoor hoeft u geen tijd te besteden aan repeterende administratieve werkzaamheden en kunt u de kracht van uw data optimaal kunt benutten. Het optimaliseren van de communicatie tussen systemen en mensen is onze missie. Tal van koppelingen en mogelijkheden worden ondersteund en dat ook nog eens allemaal realtime. Geen gedoe met codetaal, maar configureerbare workflows met “drag en drop” met duizend en één mogelijkheden. Bouw kleine worfklows, grote workflows, betrek je ERP, CRM, DMS, Big data en SQL database bronnen enzovoorts.  Het maakt allemaal niets uit. Geen verplichte databasestructuur!

Nieuwe toepassingen en koppelingen vinden dagelijks plaats en klantenwensen worden steeds diverser maar een ding blijft: wij zijn efficiency junkies, en daar heeft u veel aan!