Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

WK Creatieve Communicatie B.V. gaat voor GOUD!

WK Creatieve Communicatie gaat voor goud met XA!

Om klanten van de meest creatieve oplossingen te voorzien heeft WK Creatieve Communicatie uit Bunschoten-Spakenburg alle digitale druktechnieken in huis. De eigenaar en zoon van Willem en Klazien Vedder, Emiel staat al geruime tijd vol enthousiasme aan het roer.

Samen met Xerox Amersfoort (XA) zijn we altijd in gesprek en op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze organisatie nog creatiever en productiever te maken. Ons doel is om gezamenlijk de klanten van WK tevreden te stellen met het grafische eindproduct waarmee ze naar buiten lopen.

Emiel Vedder: “Met XA blijven we voor onze printing on demand oplossingen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Met de nieuwste metallic toners kunnen we nu printopdrachten voorzien van zilver, gouden, wit en glossy effecten. Wij kunnen dat doen in afbeeldingen, artwork, logo's, tekst, watermerken en gepersonaliseerde communicatiematerialen. Het mooie is dat het basis document niet zo ingewikkeld hoeft te worden opgemaakt, maar dat we middels meegeleverde software van Xerox, niet alleen het output management onder controle hebben, maar ook toevoegingen en accenten in de afdrukken perfect kunnen realiseren.

Kom maar op met ideeën, wij zetten het op papier! Dit is een mooi voorbeeld hoe Xerox Amersfoort (XA) ons heeft meegenomen in deze nieuwe digitale print wereld. Emiel Vedder van WK “Eigenlijk waren we na de demonstratie al overtuigd van de meerwaarde. Na een stevige onderhandeling met onze accountmanager Michel de Jong was de kogel dan ook snel door de kerk en was het wachten op de implementatie van dit paradepaardje”.

Michel de Jong van XA: “Met de Xerox Primelink 9065 Vivid Color is WK nu in staat om met onder andere goud en zilverkleurige toners de mooiste accenten aan te brengen en zijn er talloze applicaties die waardevol kunnen worden ingezet voor hun klanten. Bij WK Creatieve Communicatie in Bunschoten/Spakenburg realiseert XA bovendien de 1ste installatie in Midden Nederland.

Meer weten over WK Creative Communicatie? Klik hier!