Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

XA verblijdt Amson en Kolhoff Notarissen met Drivve Image!

XA verblijdt Amson & Kolhoff Notarissen met Drivve Image!

XA is verheugd dat Amson & Kolhoff Notarissen over is gegaan op de nieuwe Xerox multifunctionals. Met als kers op de taart dat XA hier ook de software Drivve Image zal leveren!

Drivve Image biedt u individueel aangepaste en in uw bestaande structuren geïntegreerde oplossingen om uw documentgerelateerde processen te optimaliseren. Op een veilige en eenvoudige manier helpen gepersonaliseerde processen u documenten met één klik vast te leggen, te verwerken en door te sturen. Profiteer van de voordelen van intelligente digitalisering. Voor meer tevredenheid, snelheid en transparantie.

Omdat bij Amson & Kolhoff Notarissen voornamelijk persoonlijke gegevens worden behandeld, dient men hier extra voorzichtig mee om te gaan. Hierbij biedt Drivve Image de oplossing door middel van Professioneel toegangsrechtenbeheer en verstrekkende veiligheids- en controlemechanismen!

''Een unieke oplossing en zeer gebruiksvriendelijk!''  ~  Amson & Kolhoff Notarissen

Omdat Drivve Image menselijke fouten reduceert en complexe taken ontneemt door geautomatiseerde flows verdient Drivve Image zichzelf niet alleen terug, maar levert ook nog eens tijdwinst op!

Meer weten over Amson & Kolhoff Notarissen? Klik hier!