< p>

Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Senior Full Stack Developer

Vacature Senior Full Stack Developer

Ben je een ervaren full stack ontwikkelaar die brede kennis heeft van API’s, HTML, javascript, css, lowcode, databases en meer? Ben je toe aan de volgende stap en heb je een duidelijke visie op hoe je een development afdeling naar een hoger plan kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt de afgelopen jaren de nodige vlieguren in softwareontwikkeling gemaakt en kent de kneepjes van het vak als geen ander. Maar alleen in ontwikkeling zit voor jou niet voldoende uitdaging. Je hebt leidinggevende ambities en een duidelijke visie op het leiding geven aan een development afdeling (of hebt dit al enkele jaren gedaan). Een afdeling met een enorme groeipotentie en waar jij zelfstandig vorm aan mag geven. Dit alles binnen een fijn en financieel gezond bedrijf met een informele en open werksfeer, die de ambitie heeft om de absolute marktleider te worden binnen Recruitment & HRM.

Wat ga je doen?
Je gaat werken met een innovatief low-code platform binnen een jong en dynamisch team. Je kunt goed met dit platform werken want als full stack developer heb je de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ieder project is uniek en door de grote variatie aan projecten ga je verschillende technieken gebruiken. Zo bouwen wij voor onze klanten mooie Front-end oplossingen in de vorm van webpagina’s en portalen, maar realiseren wij op de Back-end ook veel systeemintegraties (API-koppelingen) en workflows met als doel om bedrijfsprocessen efficiënter en leuker te maken. Onze focus ligt daarbij vooral op de Recruitment & HRM sector en daarin hebben we ook veel partnerships met gerenommeerde ATS-softwareleveranciers en consultancybedrijven.

Zelfstandig projecten uitvoeren als lead consultant is je basis. Daarnaast ontwikkel je een visie en strategie voor de technische afdeling om verder te groeien en zet je deze visie om in concrete acties. Je geeft dus leiding en sturing aan de afdeling en aan je technische collega’s. Dit alles natuurlijk in goede samenwerking met de directie en de commerciële afdeling.

Wat vragen wij?

 • Je hebt de nodige (aantoonbare) werkervaring als software developer;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, liefst in de richting van Informatica;
 • Kennis en ervaring met API’s, HTML, CSS en Javascript/ Scriptlanguages is een harde eis;
 • Je bent flexibel en stressbestendig als het gaat om het werken aan meerdere projecten tegelijk;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed projectmatig samenwerken;
 • Je bent in staat om op basis van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers de volledige workflows uit te denken en in te richten;
 • Je werkt nauwkeurig aan de ontwikkeling van workflows en het vormgeven van webpagina’s en portals (je bent trots op het eindresultaat);
 • Kennis van recruitmentprocessen is een pré;

Wat bieden wij:

 • Een uitstekend salaris gebaseerd op jouw (werk)ervaring (kennis en kunde);
 • Een prettige en informele werksfeer binnen een organisatie met korte lijnen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een fijne werkplek op ons kantoor in Amersfoort

Over XA Flow

XA Flow is een handelsnaam van XA Document Solutions B.V. Met een zeer innovatief low-code platform bedienen wij klanten die hun processen willen optimaliseren, bijvoorbeeld door het realiseren van integraties tussen verschillende systemen of door het automatiseren en digitaliseren van repeterende administratieve werkzaamheden.

Onze consultants kijken met een frisse en objectieve blik naar organisaties en brengen knelpunten overzichtelijk in kaart. Ze bieden praktische digitale oplossingen om organisaties efficiënter en effectiever te laten functioneren. Onze focus ligt daarbij op het verbeteren van de communicatie tussen organisaties, mensen, softwarepakketten, uw favoriete apps, onlinediensten en big data.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar s.nasibdar@xa.nl en j.bugel@xa.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
 

Overig
Heb je interesse in de functie, maar twijfel je of je profiel voldoende aansluit? Neem dan contact op met Sayed Nasibdar (06-202 109 25) om de mogelijkheden te verkennen. Wij hebben meerdere vacatures beschikbaar.

Acquisitie wordt wel op prijs gesteld, maar alleen als je een 100% passend aanbod hebt.