Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Versalink Multifunctionele Printers

Absolute betrouwbaarheid. Superieure prestaties.

Rechtstreeks uit de verpakking kunt u erop vertrouwen dat uw Xerox Versalink C7000 kleurenprinter zijn taken consistent en feilloos uitvoert, zodat uw bedrijf efficiënter kan werken. Via IT-vrije installatie-wizards en stap-voor-stap configuratie-opties kunt u probleemloos aan de slag. De Versalink C7000 kleurenprinter is ontwikkeld met het oog op superieure betrouwbaarheid. De machine beschikt over een nieuw hardwareontwerp met minder bewegende onderdelen, robuustere papierbaancomponenten en een geavanceerd beeldverwerkingssysteem. Versalink-machines staan garant voor indrukwekkende functionaliteit en tijdbesparende Xerox technologieën, die de informatie-uitwisseling versnellen en een streep halen door inefficiënte workflows. Als het gaat om het beveiligen van bedrijfskritieke informatie, dan bieden de Versalink-machines u een scala aan beveiligingsmogelijkheden, inclusief beveiligd printen en kaartverificatie voor toegangscontrole. Reken op superieure printkwaliteit om te zorgen dat uw werk er op zijn best uitziet. De printresolutie van 1200 x 2400 dpi staat garant voor scherpe tekst en fijnen lijnen, plus uitmuntende kleuren die uw bedrijfscommunicatie tot leven brengen, zelfs op grote papierformaten.

Verbonden met de cloud. Gepersonaliseerde efficiëntie.

Op het aanpasbare capacitieve 5-inch touchscreen kunt u taken en functies aantikken, vegen en knijpbewegingen maken, alsof u een mobiele telefoon bedient. Xerox Connectkey apps optimaliseren de kantoorefficiëntie en via het scherm hebt u toegang tot uitgebreide functionaliteit in de Xerox App Gallery. Met simpele ID kunnen individuele gebruikers en groepen een gebruikers-ID en wachtwoord éénmalig invoeren en snel, veilig en makkelijk toegang krijgen tot taakspecifieke voorinstellingen, per gebruiker ingestelde favoriete contacten en veelgebruikte apps op een gepersonaliseerde startpagina. Of u nu in kleur of zwart-wit, op A4 of grote papierformaten print, de Versalink C7000 kleurenprinter beschikt over de kracht en functies, die u nodig hebt om zelfs de meest uitdagende printopdrachten te verwerken.

Mobiele vrijheid. De oplossing, die bij uw werkwijze past.

De Versalink C7000 kleurenprinter geeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer u dat wilt, met eenvoudige connectiviteit naar Google Drive, Microsoft OneDrive en Dropbox en toegang tot extra opties via de Xerox App Gallary. Tegenwoordig moet elke medewerker kunnen aansluiten op en printen vanaf meerdere apparaten en Versalink gaat deze uitdaging aan.

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals