< p>

Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Xerox Versant 180

Wat is uw strategie?

De persen uit de Xerox Versant serie bieden alles wat u van digitaal afdrukken mag verwachten. Welke pers u ook kiest, u bent van het ene moment op het andere een deelnemer aan de snelst groeiende sector in de industrie.

De serie Versant-persen staat bekend om de hoge kwaliteit, eenvoudige automatisering en het vermogen om op veel verschillende materialen af te drukken. Met de Versant 180 breidt u ogenblikkelijk uw capaciteiten uit.

U verkrijgt een voordeel waar de concurrentie geen antwoord op heeft en ook het vermogen om hoogwaardige applicaties te maken. Haal nieuwe klanten binnen, vergroot de marges en vestig een reputatie als leverancier van uitmuntend, verbazingwekkend en accuraat werk. Verminder verspilling en maximaliseer de beschikbaarheid van de pers met SIQA (Simple Image Quality Adjustment ofwel eenvoudige aanpassing van de afdrukkwaliteit) voor een perfecte schoon-en-weer registratie met een simpele druk op een knop. Kies uit een grote hoeveelheid geautomatiseerde inline afwerkingsopties, inclusief aflopend gedrukte katernen.

 • Druk af op topsnelheden voor papiergewichten van 52-350 g/m², maximaliseer de opdrachttypen met de mogelijkheid om enveloppen te bedrukken, banners of drieluiken van 660 mm, polyester/synthetisch materiaal, structuurpapier dan wel gekleurd of aangepast papier en combinaties van papier van verschillende soorten.
 • Ultra HD-resolutie – De combinatie van renderingresolutie en beeldverwerkingsresolutie met uitgebreide halftoonrasters levert een scherpere en meer gelijkmatige resolutie van objecten en verbeterde grafische kleurverlopen op.
 • Geavanceerde grote inlegmodule voor extra groot papier (optie) Totale papiercapaciteit van 4.000 vel (330 x 488 mm) in twee inlegstations, met geïntegreerde technologie ter vermindering van scheve plaatsing, verbetering van papierbehandeling en het voorkomen van foutieve invoer.
 • Met een ladeinvoegeenheid kan het minimumformaat worden uitgebreid tot 102 x 152 mm voor briefkaarten en enveloppen.
 • Handmatige invoer – Een handige en toegankelijke plaats voor het invoeren van standaard en speciaal afdrukmateriaal zoals enveloppen of extra lange vellen.
 • Extra lang vel – voor het afdrukken van banners, stofomslagen, kalenders en andere toepassingen van maximaal 660 mm lang.
 • Aangepaste papierinstellingen – Zorg voor perfecte aflevering op iedere soort papier door gebruikers toe te staan een breed assortiment van technische instellingen op te geven, op te slaan en op te roepen voor specifieke soorten papier.

 

Afwerktoepassingen V180

 

 • Persinterface – De persinterface biedt snel en gemakkelijk toegang tot scan- en kopieerfuncties, automatische processen, status- en onderhoudsfuncties.
 • Geautomatiseerde kleurregelmechanismen – Een intern subsysteem van procesregelingen met gesloten lussen dat tijdens het afdrukken voortdurend automatisch de kleur en de kleur-naar-kleurregistratie constant houdt.
 • IRA (Integrated Registration Alignment ofwel geïntegreerde registratieuitlijning) – Gebruikt meer dan 50 sensors en schakelaars voor intelligente accurate en geautomatiseerde aansturing van het papiertransport.
 • Drie standaard inlegstations – Ieder inlegstation bevat 550 vel gecoat of ongecoat papier in formaten van 140 x 182 mm tot en met 330 x 488 mm en een gewicht van maximaal 256 g/m².
 • Intermediate Belt Transfer – Een geautomatiseerd en voortdurend proces waarbij spanning en sensors worden gebruikt om de beelden over te brengen op geregistreerd papier met betere kleurkwaliteit en consistentie zonder dat tussenkomst van een operator nodig is.
 • Oplaadrollen en automatische reiniging – Voor een gelijkmatige elektrische lading van cruciale xerografische componenten, voor mooiere gelijkmatige halftonen en een beperking van de downtime. Zowel de oplaadrollen als de afdrukmodules zijn gecombineerd in een enkele CRU (customer replaceable unit, door de klant te vervangen eenheid) voor snel en eenvoudig onderhoud.
 • Geïntegreerde scanner – Een dubbelkops kleurscanner voor het kopiëren en scannen van maximaal 200 beelden per minuut; scant in zwart-wit of kleur, maximaal 600 dpi met een automatische doorvoer voor dubbelzijdige originelen van 250 vel (90 g/m²) met als maximumformaat A3. Scanafleveringsopties zijn onder andere scan naar bestand, e-mail, USB of een server.
 • SIQA (Simple Image Quality Adjustment ofwel eenvoudige aanpassing van de afdrukkwaliteit) – Met een druk op een knop kunt u afdrukken en automatisch de scan aanpassen om sneller opdrachten van hogere kwaliteit en met meer papiersoorten uit te voeren, met betere aflevering en minder verspilling.
 • Toner bijvullen terwijl de pers in bedrijf is – Speciaal ontworpen Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner met laag smeltpunt voor een gladde afwerking die aan offset-afdruk doet denken en uitstekende kleurkwaliteit met kleine, meer gelijkmatige deeltjes en lager energieverbruik.
 • Geavanceerde fusietechnologie – Een nieuw plat fuserkussentje in de compacte bandfuser resulteert in een groter oppervlak van het contactgebied en dat betekent minder belasting en vervorming van het papier. De fuser gebruikt twee hitterollen voor een snellere en efficiëntere compensatie van
 • het warmteverlies door het fuseerproces, met het oog op een gelijkmatige afdrukkwaliteit bij hoge snelheden. Hoewel de pers dankzij het ontwerp lang mee dient gaan, kan deze gehele eenheid door de klant worden vervangen, dat reduceert downtime en productiviteitsverlies.
 • Slimme antikrulwalsmodule – Voor een gelijkmatige foutloze afwerking door automatisch krul te verwijderen met behulp van gegevens over het papiergewicht en de omgevingstemperatuur/luchtvochtigheid.

 

Xerox Versant 180