Van informatie-management naar geautomatiseerde processen
Van informatie-management naar geautomatiseerde processen

Document management

XA biedt organisaties de mogelijkheid om processen, documenten en gegevens te beheren in één systeem, zodat uw informatie naadloos door uw gehele organisatie stroomt. Minimaliseer procesvertragingen, losgekoppelde documenten en data en automatiseer zich herhalende taken, terwijl u uw werknemers uitrust om betere beslissingen te nemen.

Een Document Management Systeem versnelt processen en verlaagt kosten door het vastleggen van belangrijke informatie in één applicatie.

placeholder

Een schaalbare oplossing

Zoekt u een kant- en klaar Document Management Systeem, of een (Enterprise) Content Management Systeem dat volledig op maat kan worden ingericht? In beide gevallen bent u bij XA aan het juiste adres. Zowel voor het MKB als voor grote organisaties, voor elke bedrijfsgrootte is er een passende oplossing. Vanwege de goede schaalbaarheid kan een Document Management Systeem meegroeien met uw organisatie.

placeholder

Aangetekend Mailen

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen, met Aangetekend Mailen is het verleden tijd: u verstuurt belangrijke documenten met een druk op de knop. Met Aangetekend Mailen krijgt u de perfecte balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. XA is vanaf het eerste uur Partner van Aangetekend Mailen en inmiddels is deze organisatie uitgegroeid tot EU Qualified Trust Service Provider.

Rechtsgeldig: Voor elke aangetekende e-mail wordt vastgelegd Wie, Wat op Welk moment met Wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door ontvangst en acceptatie te registreren, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Wij bieden oplossingen op maat
Wij bieden oplossingen op maat

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op: