< p>

OUR BLOG

12 dec 2013

XA installeert Xerox J75 bij WK creatieve communicatie

XA Graphic Solutions installeert Xerox J75 bij WK creatieve communicatie

De Xerox J75 kleurenpers is toegesneden op verschillende productieomgevingen. De nieuwe pers werd begin 2013 door Xerox geïntroduceerd en is uitgerust met nieuwe tools om consistente afdrukkwaliteit te realiseren en de up-time te maximaliseren. Creatieve innovaties als SIQA (Simplified Image Quality Adjustment) verhogen de kwaliteit en nauwkeurigheid van het drukwerk. Naast de J75 maakt WK creatieve communicatie gebruik van een Xerox Nuvera 120EA voor hoge productie zwart wit-output, een Xerox 6204 zwart-wit grootformaatprinter en een Xerox grootformaatscanner. De Nuvera en J75 zijn uitgerust met het FreeFlow-platform van Xerox.

Willem Vedder, directeur van WK creatieve communicatie: “In 1980 zijn we ons bedrijf begonnen met de Rank Xerox 9400. Inmiddels zijn we alweer 33 jaar klant van Xerox en kiezen we voor de nieuwste grafische innovatie binnen het portfolio. We waren op zoek naar een machine die ons naast flexibiliteit en productiviteit ook geavanceerde (inline) opties bood.

We waren erg onder de indruk van het correctieproces met geautomatiseerde register- en beeldcontrole op de J75, maar het SIQAsysteem gaf de doorslag. Onze klanten vragen om uitstekende, aan offset gelijke afdrukkwaliteit. Met de automatische registratiecontrole zorgen we ervoor dat alles aan de hoogste standaarden voldoet en met SIQA kunnen we de dichtheid en gelijkmatigheid aanpassen voor mooie strakke kleuren en matte afdrukken.”

Michel de Jong, salesmanager bij XA: “Deze investering is voor WK creatieve communicatie een logische stap in de jarenlange ervaring op het gebied van digitaal drukwerk met apparatuur van Xerox. Als certified reseller van Xerox helpen we grafische ondernemers zich te focussen op wat echt belangrijk is: het optimaal bedienen van hun klanten, het verhogen van de productie, het reduceren van kosten en groei.”

scannen, printen, digitaal archief, beheren en privacy
Document Professionals

wesley